Φινάλε με 5η θέση της Εθνικής στο Ελεύθερο Ομαδικό

08:41 | 28/08/2022

Με την κατάκτηση της 5ης θέση στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού από την Εθνική μας ομάδα, ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, στο Κεμπέκ του Καναδά.

Η ομάδα μας με τις Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 85,2000 β., αρκετά υψηλότερα από τον προκριματικό και κατετάγησαν 5ες στον κόσμο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 89,3000 β., που ξεπέρασε στον τελικό για χιλιοστά του βαθμού την Ιαπωνία που πήρε το ασημένιο με 89,2333 β. και το χάλκινο η Ιταλία με 86,9333 β. Τέταρτη η Γαλλία με 86,1000 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος, δίπλα στις φωτος, αλλά και ΕΔΩ.

Στην αποστολή, που επιστρέφει με το χάλκινο μετάλλιο στο Highlight και με 4ες και 5ες θέσεις στα υπόλοιπα αγωνίσματα, μετείχαν ακόμα οι Ελένη Φράγκου και Ελένη Παπαδοπούλου (μαζί με τις υπόλοιπες μετείχαν σε Κόμπο και Highlight), η ομοσπονδιακή τεχνικός Αναστασία Γκούτσεβα, η συνεργάτιδα της Βιβή Λιθαδιώτη, η τεχνική σύμβουλος του αθλήματος στην ΚΟΕ, Ελένη Κουγιά, ως διεθνής Κριτής.

Η Δέσποινα Καράμπελα, ειδική γραμματέας του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος, με την ιδιότητα του μέλους της Τεχνικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής κολύμβησης της FINA, ήταν βοηθός Διαιτητή των αγώνων (δείτε σχετικές photos).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.