Φορ και Παναιτωλικός

ΟΦΗ

Το ματς «ειδικών συνθηκών» με τον Παναιτωλικό, η ανάγκη νίκης, τα κενά του ΟΦΗ και η πίεση του χρόνου για τις μεταγραφές.

Το παιχνίδι με τον Βόλο ήταν η συνέχεια μίας δύσκολης εβδομάδας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Το τρίποντο στο Πανθεσσαλικό δεν έφερε μόνο την πρώτη νίκη και τους πρώτους τρεις βαθμούς, έφερε ηρεμία και χρόνο στον ΟΦΗ για να κοιτάξει τη δύσκολη συνέχεια.

Και αυτή η δύσκολη συνέχεια είναι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά και αυτό με τον ΠΑΟΚ. Κάθε πράγμα στον καιρό του, όμως, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, ο ΟΦΗ στοχεύει στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου, η περσινή ζημιά στο αντίστοιχο εντός έδρας με το βαρύ 2-4 είναι φρέσκια και το συγκρότημα του Νιόπλια, με δεδομένες τις απουσίες και τα κενά, καλείται να βγάλει ένα δύσκολο "δύο στα δύο", το οποίο όμως θα εκτοξεύσει την ψυχολογία και θα δώσει παράταση στην ηρεμία.

Φορ και Παναιτωλικός είναι το "σύνθημα" των ημερών. Ο ΟΦΗ έχει μεταγραφικές εκκρεμότητες, με φορ και χαφ, αλλά τον επιθετικό σε πρώτο πλάνο και ταυτόχρονα προετοιμάζεται για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Το κάνουν οι απουσίες, ο Νιόπλιας πάλι θα πρέπει να βγάλει λαγούς από το καπέλο για να παρατάξει έναν αξιόμαχο ΟΦΗ. Οι απουσίες γνωστές, έρχεται να προστεθεί αυτή του Λάρσον που αποβλήθηκε στο Πανθεσσαλικό, Ντίκο και Μεγιάδο αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή, ο Μπαλογιάννης επιστρέφει, η πεντάδα στην άμυνα φαντάζει η πιο αξιόπιστη λύση βάσει επιλογών που έχει ο Νιόπλιας και όλα αυτά συνθέτουν έναν αγώνα με χαρακτήρα "τελικού".

Νωρίς είναι ακόμα να μιλάμε για "τελικούς", αλλά δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι χωρίς νίκη δεν θα το "σηκώσει" γενικότερα ο οργανισμός και δη ο κόσμος. Και ξέρετε πόσο εύκολα θα ξεχαστεί το διπλό στον Βόλο και η όλη υπερπροσπάθεια αν ο ΟΦΗ δεν κερδίσει το Σάββατο.

Το βασικότερο είναι αυτό που αναφέραμε στην αρχή του κειμένου: η νίκη θα διατηρήσει την ηρεμία τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το βαθμολογικό κομμάτι γιατί στο αγωνιστικό, το οποίο έχει άμεση συνάρτηση με το μεταγραφικό, όλοι "κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα" για τις εναπομείνασες μεταγραφές. Ο χρόνος περνάει και ο ΟΦΗ "φωνάζει" για μεταγραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ - Καρέλης: Η παράδοση και το μεταγραφικό παράδοξο

Οι δύο περιπτώσεις και ο χρόνος που τελειώνει

Αιμοδοσία με... κέρδος εισιτήριο στο ΟΦΗ - Παναιτωλικός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.