Fuel pass 2: Άρχισαν οι πληρωμές των ποσών στους δικαιούχους

18:54 | 10/08/2022

Άρχισαν οι πληρωμές του δεύτερου κύκλου της επιδότησης καυσίμων (fuel pass 2) στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 1.550.000 αιτήσεις για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και 580.000 αιτήσεις για τις άυλες κάρτες. Υπενθυμίζεται πως όσοι κάνουν αίτηση πρέπει να έχουν υποβάλει την τελευταία τους φορολογική δήλωση.

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, η τράπεζα ενημερώνει τον δικαιούχο για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, αποστέλλοντας:

α) γραπτό μήνυμα (SMS) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένες οδηγίες και

β) μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας.

Μετά την είσοδο στον ανωτέρω σύνδεσμο, ο δικαιούχος δημιουργεί προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και λαμβάνει κωδικό επιβεβαίωσης, με νέο γραπτό μήνυμα (SMS), προκειμένου να ενεργοποιήσει την ψηφιακή χρεωστική κάρτα του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.