Γαρεφαλάκης: «Έμπνευση στιγμής το γκολ από το κέντρο...»

12:17 | 16/10/2019

Τι δήλωσε ο Κώστας Γαρεφαλάκης στο site της ομάδας για την πορεία του Ηροδότου αλλά και το υπέροχο γκολ απέναντι στη Δαμάστα

Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον Ηρόδοτο και την Δαμάστα. Ο Κώστας Γαρεφαλάκης πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ της σεζόν, μίλησε στο irodotosfc.gr για την πορεία της ομάδας του, το υπέροχο γκολ στο Κύπελλο αλλά και το παιχνίδι με τον Πόρο για την επόμενη αγωνιστική της Γ' Εθνικής

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

''Ήταν ένα πολύ δύσκολο και δυνατό ματς, που κρίθηκε στα πέναλτι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να γίνει καλό παιχνίδι. Το θέλαμε πάρα πολύ. Τα πέναλτι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και καθαρού μυαλού. Τα είχαμε και τα δύο και προκριθήκαμε''

Για το γκολ που πέτυχε:

“Το Γήπεδο ήταν μικρό. Αν δεν ήταν, δύσκολα θα το επιχειρούσα. Είχα καθαρό οπτικό πεδίο. Είδα τον τερματοφύλακα που ήταν μακριά από την εστία του και είχα την έμπνευση της στιγμής να τον “κρεμάσω”. Τέτοια γκολ δεν μπαίνουν κάθε… μέρα. Δεν είχα ξανά βάλει παρόμοιο και δεν ξέρω αν θα ξανά βάλω.

Ήταν πράγματι ένα σπάνιο και ωραίο γκολ. Στις προπονήσεις το είχα δοκιμάσει, αλλά δεν είχα σκοράρει. Αυτό που μετράει όμως είναι ότι προκριθήκαμε”.

Για την υποδοχή που έτυχε η ομάδα μετά το ματς στην Δαμάστα στην Ν. Αλικαρνασσό

“Είναι ωραίο οι Ακαδημίες της ομάδας και ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Έρχονται και μας χειροκροτούν. Οι μικροί μας έχουν ως πρότυπο. Είναι ωραίο αυτό και μας ανεβάζει την ψυχολογία. Μας βοηθάνε πάρα πολύ οι φίλαθλοί μας και τους ευχαριστώ”.

Για την πορεία της ομάδας

“Έχουμε ένα καλό και οικογενειακό κλίμα. Είμαστε δεμένοι και μία νεανική παρέα. Δουλεύουμε σκληρά και η Διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Έχουμε κάνει το “3 στα 3″ στο Πρωτάθλημα και προκριθήκαμε στο Κύπελλο. Θέλουμε να έχουμε και ανάλογη συνέχεια”.

Για το ματς με τον Πόρο (20/10, 16.00)

“Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Από τις πιο δυνατές του 8ου Ομίλου. Ευτυχώς το Σ/Κ ξεκουραστήκαμε και… καθάρισε το μυαλό. Θα δουλέψουμε εντατικά. Παίζουμε στο… σπίτι μας, όπου δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά όπως κάνουμε σε όλα τα εντός και εκτός έδρας ματς, θα πάμε για την νίκη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε το απίστευτο γκολ του Γαρεφαλάκη!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.