Για «διπλή» νίκη πάει ο ΟΦΗ

10:38 | 18/10/2020

Τον Παναθηναϊκό και τα προβλήματα του θέλει να κερδίσει σήμερα (16.00, Capitano.gr) ο Όμιλος.

Η επανέναρξη της Super League 1 βρίσκει τον ΟΦΗ να έχει μπροστά του ένα αρκετά δύσκολο ματς. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής υποδέχεται το απόγευμα στο άδειο «Γεντί Κουλέ» τον Παναθηναϊκό, που επιχειρεί μια «επανεκκίνηση» στη φετινή του πορεία.

Οι «πράσινοι» έρχονται με υπηρεσιακό τεχνικό τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, καθώς ο Λάζλο Μπόλονι πιάνει δουλειά μετά το παιχνίδι με τους «ασπρόμαυρους».

Όπως και να’ χει, πάντως, το «τριφύλλι», το οποίο έχει μπει πολύ άσχημα το πρωτάθλημα, παραμένει ένας δυνατός αντίπαλος.

Οι νέες συνθήκες, βέβαια, διόλου επηρεάζουν το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου, που θα προσπαθήσει να υπηρετήσει το πλάνο του για να πάρει τους 3 βαθμούς.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν έχει καταφέρει ακόμη στην τρέχουσα περίοδο να πανηγυρίσει επιτυχία εντός έδρας, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει στη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός από τους «πράσινους», εξάλλου, ο ΟΦΗ καλείται να νικήσει και τα προβλήματα του, που είναι πολλά και σημαντικά.

Ο Όμιλος θα παραταχτεί στον αγώνα αποδεκατισμένος, με τον 42χρονο τεχνικό να στερείται τις υπηρεσίες πολύτιμων μονάδων του.

Συγκεκριμένα, νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Βούρος και Σολίς, ενώ «μόνιμα» εκτός βρίσκονται οι Φερέιρα, Βαζ και Τσιλιανίδης.

Το σημερινό ματς, βέβαια, αποτελεί και ένα-τρόπον τινά-«στοίχημα» για την ομάδα του Σίμου, καθώς πρέπει να δείξει πως πλέον διαθέτει «βάθος» στο ρόστερ του και αρκετές επιλογές, ώστε να καλύπτει το κάθε κενό που δημιουργείται.

Ο νεαρός προπονητής, άλλωστε, ποτέ δεν έχει σταθεί στις απουσίες και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του.

Το κλίμα στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» είναι πολύ καλό και επικρατεί η πεποίθηση ότι το ζητούμενο, το οποίο είναι το «τρίποντο», μπορεί να επιτευχθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λυμπεράκης: «Για τους τρεις βαθμούς»

Με απουσίες η αποστολή του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.