Για την καλύτερη τελευταία εντός έδρας «παράσταση»

21:02 | 19/05/2018

Να αποχαιρετήσει τον κόσμο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να διασκεδάσει της άσχημες εντυπώσεις των τελευταίων δύο αγώνων, θέλει ο Εργοτέλης στον κυριακάτικο (20/5) στις 5:00 αγώνα του με τον Αιγινιακό στο Παγκρήτιο.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, με τις αφαιρέσεις των βαθμών στις άλλες ομάδες που προσπαθούν να κρατηθούν στην κατηγορία, ο αγώνας μπορεί να μην είναι «ζωής ή θανάτου» σε βαθμολογικό επίπεδο, είναι όμως σε ηθικό. Θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας να δείξουν πως παραμένουν στην κατηγορία όχι επειδή αφαιρέθηκαν οι βαθμοί από τους αντιπάλους τους, αλλά επειδή το αξίζουν. Κάτι που έκαναν στο δεύτερο μισό του δευτέρου γύρου, με εξαίρεση τα δύο τελευταία ματς με Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η ανακοίνωση των “Alternatives”, καθώς πιάνει απόλυτα τον παλμό που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Εργοτέλη. Αυτό είναι που θέλουν και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τις χρονιάς. Να ικανοποιήσουν όλους όσοι βρεθούν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. 

Στα αγωνιστικά τα πράγματα είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, καθώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πέραν του στρατευμένου Λαδά και του ανέτοιμου από τον τραυματισμό του Ροβίθη, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή, συμπεριλαμβανομένων και των Κάιπερς και Μπουρσέλη. Ο πρώτος εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί, ενώ ο Ηρακλειώτης άσος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε στη μέση. 

Οι δύο αυτές επιστροφές προμηνύουν αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τον Γκώνια να μην έχει ανακοινώσει αποστολή, όπως συνηθίζει σε όλα τα εντός έδρας ματς και όλοι οι παίκτες θα βρίσκονται από την Κυριακή το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο, με την τελική 18άδα να γίνεται γνωστή λίγες ώρες πριν το ματς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.