Γιακουμάκης για το πρώτο του γκολ: «Eκπληκτικό να σκοράρω σε αυτό το γήπεδο»

12:20 | 24/10/2021

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πανηγύρισε το Σάββατο (23/10) το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σέλτικ απέναντι στη Σεντ Τζόνστον. 

Η Σέλτικ έφτασε στη νίκη με 2-0 επί της Σεντ Τζόνστον, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να δηλώνει χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε, τονίζοντας πως περίμενε πολύ καιρό να νιώσει αυτό το συναίσθημα, την ώρα που παραπάνω από ικανοποιημένος για την εικόνα του 26χρονου ήταν και ο Άγγελος Ποστέκογλου.

"Ήταν κάτι που περίμενα να το νιώσω. Το να σκοράρω σε αυτό το γήπεδο, με αυτούς τους ανθρώπους, τους οπαδούς μας ήταν κάτι εκπληκτικό. Ήταν ακριβώς όπως το φανταζόμουν, όπως το είχα στο μυαλό μου. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής, συνεχίζοντας για την αναμέτρηση με τη Χιμπέρνιαν:

"Είναι άλλο παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε ξανά. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι μέχρι το βράδυ της Τρίτης (26/10) και μετά να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Δεν είναι ένας αγώνας, είναι ένας μαραθώνιος και πρέπει να συνεχίσουμε".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.