Γιάννης: «Αυτό είχε να μου συμβεί από την Κηφισιά»

12:19 | 15/01/2020

Τι είπε μετά τη λήξη του αγώνα με τους Νικς

Με τον Γιαννη Αντετοκούνμπο να επιστρέφει ξεκούραστος και να σημειώνει 37 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής, το Μιλγουόκι επικράτησε εύκολα της Νέας Υόρκης με 128-102, έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και διατηρεί το κορυφαίο ρεκόρ του πρωταθλήματος με 36 νίκες και μόλις έξι ήττες.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ελληνας άσος, δήλωσε:

«Σίγουρα το σημερινό ματς μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά είναι και η ευκαιρία για μερικούς από τους βασικούς, που αγωνίζονται πολλά λεπτά να ξεκουραστούν, να προσέξουν το σώμα τους και να ετοιμαστούν για το επόμενο ματς. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Να παίζω δυνατά, να δημιουργώ ευκαιρίες για εμένα και τους συμπάικτες μου. Όταν το σκεπτικό σου είναι να φτάσεις τη διαφορά στους 20, τους 30 ή τους 40 πόντους, τότε είναι που χάνεις τη διαφορά. Πρέπει απλά να συνεχίσεις να κάνεις τη δουλειά σου και όταν κοιτάξεις το ταμπλό τότε θα δεις ότι είσαι μπροστά με 30 πόντους. Τότε θα μπορείς να πεις ότι έκανες τη δουλειά σου και μπορείς να καθήσεις και να ξεκουραστείς.

Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν όταν του έγινε φάουλ στο τρίποντο, κάτι που του συνέβη για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από την εποχή που αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό στην Ελλάδα. Για το συγκεκριμένο περιστατικό ο «Greek Freak» είπε:
«Είναι ωραία αίσθηση. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει στο ΝΒΑ. Συνέβη στην Ελλάδα πριν από επτά χρόνια κόντρα στην Κηφισιά. Μου έφτιαξε τη μέρα. Σίγουρα όμως δεν το έχω ενσωματώσει πλήρως στο παιχνίδι μου ακόμα. Ας παραμείνουμε ταπεινοί εδώ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.