Γιάννης Μάγγος: Πρωταγωνιστής εντός και εκτός γηπέδου

15:34 | 14/10/2019

Ο ΟΦΙ πέτυχε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη την Κυριακή επί του Ιωνικού και ο Γιάννης Μάγγος «έκλεψε» την παράσταση με τις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός της Ιεράπετρας δεν είναι από τους ανθρώπους που «μασάνε» τα λόγια του ούτε θα ακούσεις από το στόμα του τα ποδοσφαιρικά τετριμμένα. Την Κυριακή αυτό αισθάνθηκε και αυτό είπε.

Οι εικόνες από τα όσα γίνονται στα σύνορα Τουρκίας-Κουρδιστάν ήταν «καρφωμένες» στο μυαλό του. Κάθε ανθρώπινος νους δεν μπορεί να αντέξει έναν πόλεμο, δεν μπορεί να μένει απαθής σε εικόνες με μικρά παιδιά, θύματα μίας μάχης που συγκλονίζει την παγκόσμια κοινότητα.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι να γυρίσω σπίτι μου να ταΐσω την οικογένεια μου και τίποτα άλλο». Μία αντίδραση ενός προπονητή που είναι πάνω απ' όλα άνθρωπος. Και την ανθρωπιά του τη βάζει πιο ψηλά από την ιδιότητά του.

Ο ΟΦΙ την Κυριακή ήταν στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας μετά το διπλό επί του Ιωνικού. Μετά τις δηλώσεις του Μάγγου, κέρδισε δημοσιότητα και για όσα κάνει εκτός γηπέδου. Κι αυτό είναι σημαντικότερο από μία νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάγγος: «Ποιο ποδόσφαιρο, χάνονται παιδάκια και οικογένειες στη Συρία»

Με... συνοδεία η αποστολή του ΟΦΙ στο καράβι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.