Γιατί η επιστροφή Γιαννούλη «λύνει» τα χέρια του Σίμου

08:05 | 15/01/2021

Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς Δικεφάλου του Βορρά συνεχίζουν στον ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυριακάτικη αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ».

Ένα ματς με δεδομένες δυσκολίες που γίνονται ακόμα μεγαλύτερες βάσει των απουσιών που για ακόμα μία φορα αντιμετωπίζει ο Γιώργος Σίμος. Πέραν των Ντε Γκουζμάν και Γιάννου, των Μαρινάκη, Βαζ, Σακόρ και Ναμπί που είναι προφανώς πιο σοβαρές περιπτώσεις, ήρθε και η τιμωρία του Μεγιάδο για να... δέσει το γλυκό.

Ο Αργεντινός αποβλήθηκε αδίκως στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο και δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στο ανασταλτικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής που καλείται να λύσει ο Σίμος. Κι εδώ ακριβώς έρχεται η ερμηνεία του τίτλου και η επιστροφή του Κώστα Γιαννούλη.

Ο έμπειρος αμυντικός του Ομίλου, ο οποίος την Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να είναι στην αποστολή, δίνει μία έξτρα λύση όχι μόνο για την άμυνα, αλλά και για το κενό του Μιγκέλ Μεγιάδο. Προφανώς η πιο πιθανή αντικατάσταση του Αργεντινού θα είναι αυτή από τον Πασχάλη Στάικο που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, αλλά ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε εκεί τον Βαφέα.

Με τον Γιαννούλη να αποτελεί μία παραπάνω λύση για την οπισθοφυλακή, ο Γιώργος Σίμος αποκτά μία παραπάνω λύση για να καλύψει την απουσία του Μεγιάδο και ο Νίκος Βαφεάς δεν μπορεί να μην είναι στα υπόψιν μετά τις τελευταίες εξαιρετικές του εμφανίσεις ακόμα και στα χαφ όπου έπαιξε λόγω των... έκτακτων συνθηκών.

Ο 23χρονος αμυντικός του ΟΦΗ είναι σε ανοδική πορεία, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ήταν εκ των κορυφαίων και επειδή ο προπονητής του ΟΦΗ είναι δίκαιος και κρίνει πάντα με βάση αυτά που προσφέρουν οι παίκτες στα ματς και στις προπονήσεις, δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε τον Βαφέα να προσφέρει υπηρεσίες σε μία διαφορετική θέση από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτοιμος και ο Γιαννούλης

Τσεκάρει Νικοπολίδη ο ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ «στέλνει» στην εξάδα τον ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.