Γύρισαν την πλάτη στη... βία

SMS
08:08 | 16/10/2018

Οι φίλοι του ΠΟΑ και της Προοδευτικής παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Η αλήθεια είναι πως εικόνες σαν κι αυτές που είδαμε το απόγευμα της Κυριακής στον Ατσαλένιο δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Οπαδούς των δύο ομάδων δίπλα-δίπλα, χωρίς πατράγουδα, χωρίς ένταση, μόνο με πάθος για την ομάδα.

Το ΠΟΑ-Προοδευτική έγραψε τη δική του ιστορία. Εντός κι εκτός γηπέδου. Οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού, με τους οπαδούς του Ατσαλένιου να φιλοξενούν αυτούς της ιστορικής "Προό" και να παρακολουθούν μαζί την αναμέτρηση.

Μάλιστα, οι οργανωμένοι της ομάδας του Κορυδαλλού "Crimson Clun" ευχαρίστησαν θερμά, μέσω facebook, τους φίλους και τη διοίκηση του ΠΟΑ για τη φιλοξενία και την υποδοχή που τους επιφύλαξαν και έδωσαν ραντεβού για τον β' γύρο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Από την πλευρά της, η διοίκηση του ΠΟΑ απάντησε με μία όμορφη μαντινάδα για τη φιλία.

Για επιμύθιο, εικόνες σαν κι αυτές, με τους φίλους των δύο ομάδων αγκαλιασμένους, θα έπρεπε να είναι το highlight σε κάθε γήπεδο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ' όλα γιορτή. Και το απόγευμα της Κυριακής στον Ατσαλένιου ήταν γιορτή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.