Η ΑΕΚ νίκησε στο Περιστέρι με πέναλτι εκτός περιοχής - δείτε τη φάση

Προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου πήρε η ΑΕΚ μετά το διπλό στο Περιστέρι, στην επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ.

Ενας πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ (το οποίο ήταν εμφανώς εκτός περιοχής) και η ευστοχία του Πόνσε, στο 86', έκριναν τον πρώτο προημιτελικό με τον Ατρόμητο, με την Ενωση να επικρατεί 1-0 και να έχει το πάνω χέρι για τη ρεβάνς.

Ο Ατρόμητος δεν διαμαρτύρεται μόνο για αυτή τη φάση αλλά και για το χέρι του Χουλτ εντός περιοχής στο πρώτο μέρος που δεν «είδε» ο Σιδηρόπουλος (σχετικό video)κυπ. Κατά τα λοιπά, το ματς, όπου έκανε ντεμπούτο στην επιστροφή του ο Χιμένεθ, δεν είχε πολλές φάσεις, είχε όμως μία 25λεπτη διακοπή στο β' μέρος λόγω προβλήματος στον φωτισμό του γηπέδου.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπουσουλάτζιτς, Κορτ (91' Μάντσον), Ουάρντα, Μανούσος (77' Ενσικουλού), Κωτσόπουλος (79' Κουλούρης).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (10' Τσόσιτς), Χουλτ, Σιμόες, Αλεφ, Γκάλο, Μπογέ (81' Αλμπάνης), Λιβάια (114' Κλωναρίδης), Πόνσε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.