Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

20:20 | 10/11/2018

Ο Ματίας Γιόχανσον δεν έβγαλε όλη την προπόνηση του Σαββάτου, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Προπονήθηκε ο Μαυρομάτης, 21 παίκτες πήρε ο Δώνης.

Θα εξαντλήσει τα περιθώρια αναμονής για τον Ματίας Γιόχανσον ο Γιώργος Δώνης... Ο Σουηδός μεσοαμυντικός εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο και δεν κατάφερε να βγάλει όλη την προπόνηση του Σαββάτου (10/11). Ωστόσο, ο Δώνης συμπεριέλαβε τον Γιόχανσον στην αποστολή και θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων την Κυριακή (11/11).

Ο Φάνης Μαυρομάτης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Δώνη, ενώ απόλυτα έτοιμος είναι και ο Χρήστος Δώνης για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, με εξαίρεση τον Όμρι Άλτμαν, ο προπονητής του "τριφυλλιού" δεν έχει άλλα ονόματα στο απουσιολόγιο του.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν 21 ποδοσφαιριστές: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Μακέντα.

Ο Χρήστος Σέχου υποβάλεται σε φυσικοθεραπευτική αγωγή για το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών. Η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε ο νεαρός στράικερ έδειξε οστικό οίδημα της ηβικής σύμφησης. Η πορεία της αποθεραπείας του θα αξιολογείται συνεχώς, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι για αποχή από τις προπονήσεις για 5-6 εβδομάδες.

Πηγή:
sport24.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.