«Η ένταξη στο ειδικό μητρώο της ΓΓΑ να γίνει σε δεύτερο χρόνο»

16:14 | 21/05/2020

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ηρόδοτος για την πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ

Προκειμένου να ενταχθούν τα ερασιτεχνικά σωματεία στα μέτρα οικονομικής στήριξης,λόγω των συνεπειών του κορονοιού, το υπουργείο αθλητισμού απαιτεί από τα σωματεία να εγγραφούν στην ειδική προς τούτο πλατφόρμα.

Μόνο που για να γίνει αυτό εφικτό , απαιτείται τα σωματεία πέραν των άλλων , να έχουν και ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γ.Γ.Α.

Ελάχιστα σωματεία διαθέτουν την αναγνώριση αυτή και ως εκ τούτου οι προθέσεις θα παραμείνουν προθέσεις και ελάχιστα σωματεία θα τα καταφέρουν αφού η προθεσμία λήγει την 5/6/2020.

Ολα αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν εάν αντί της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης, απαιτείτο η σχετική βεβαίωση της οικείας αθλητικής Ομοσπονδίας και η υπόθεση ένταξης στο ειδικό μητρώο της ΓΓΑ να γίνει σε δεύτερο χρόνο.

Γιατί εάν ο στόχος είναι η ενίσχυση των πραγματικών αναγκών των ερασιτεχνικών συλλόγων , η απαίτηση του μέτρου αυτού θα οδηγήσει στο ακριβώς αντίθετο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.