Η επικύρωση της βαθμολογίας και η ψήφιση της αναδιάρθρωσης

SMS

Τα επόμενα βήματα για την αναδιάρθρωση, πότε αναμένεται η επικύρωση της βαθμολογίας. Το ρεπορτάζ του Capitano.gr.

Το πρωτάθλημα της Super League, αλλά και αυτό της Football League, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, οριστικοποιήθηκαν οι θέσεις και τα μπαράζ ΟΦΗ-Πλατανιά και αυτό που απομένει είναι η επικύρωση των βαθμολογιών.

Αυτό αναμένεται να γίνει στα προσεχή Δ.Σ των δύο Λιγκών, κάτι που είναι τυπικό, κυρίως για την περίπτωση της Super League. Με την επικύρωση των δύο βαθμολογιών θα οριστικοποιηθούν και τυπικά τα μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία.

Από κει και πέρα, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κατατεθεί για ψήφιση η τροπολογία που αφορά την αναδιάρθωση των πρωταθλημάτων και δη αυτή της Super League. Η τροπολογία έχει κατατεθεί στη Βουλή και απομένει να ψηφιστεί. Πιθανότατα θα περάσει μαζί με κάποιο άλλο νομοσχέδιο (ίσως αυτό για τις 120 δόσεις για χρέη σε δημόσιο και εφορία).

Από πλευράς υφυπουργείου Αθλητισμού δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα σχετικά με την αναδιάρθρωση, η οποία θα προχωρήσει κανονικά. Μάλιστα, αργά το βράδυ της Κυριακές πηγές του υφυπουργείου έλεγαν στο Capitano.gr ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι παρά τα όσα ακούγονται δεξιά κι αριστερά, κυρίως από παράγοντες όπως, για παράδειγμα, ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Όπως έλεγαν, είναι κάτι τυπικό και σύντομα θα οριστικοποιηθεί με τη σχετική ψήφιση στη βουλή.

Μένει, πλέον, να δούμε πότε θα τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα το περιβόητο θέμα με την αναδιάρθρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατρόμητος-ΟΦΗ 0-2

Δείτε την τελική βαθμολογία της Super League

Πότε θα γίνουν τα μπαράζ

Ποιο κανάλι θα δείξει τα μπαράζ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.