Η επιστροφή του Κεσόγλου

16:40 | 29/06/2022

Ο Γιάννης Κεσόγλου επιστρέφει στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ.

O Γιάννης Κεσόγλου επέστρεψε και επίσημα στον ΟΦΗ. Ο γνωστός γυμναστής βρισκόταν στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ την σεζόν 2019 – 2020 όταν και αποχώρησε τον Ιούλιο του 2020 για προσωπικούς λόγους.

Οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις για νέα συνεργασία και μετά τη συμφωνία ο Κεσόγλου επιστρέφει στο Ηράκλειο για να αντικαταστήσει τον Αλιρέζα Ραμπάνι που αποχώρησε πριν από λίγο καιρό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει με χαρά την επανένταξη του Γιάννη Κεσόγλου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, ως Head of perfomance.

Γεννημένος στις 14 Απριλίου 1984, είναι κάτοχος Bachelor of Science, (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού), Master of Sports Physiology (εργοφυσιολογία) στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Πρόκειται για τη δεύτερη θητεία του στον ΟΦΗ, καθώς ανήκε στο τεχνικό τιμ της ομάδας τη σεζόν 2019-20, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ (2016 – 18), τον Απόλλωνα Σμύρνης (2015-16) και τη Νίκη Βόλου, στης οποίας το προπονητικό επιτελείο ανήκε μέχρι πρότινος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αγορά του εξωτερικού και η αποφυγή λύσεων «κι αν σου κάτσει;»

Στην Κηφισιά ο Νοικοκυράκης

Ο Νοικοκυράκης και το ποσοστό μεταπώλησης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.