Η Εθνική ανδρών... «βούλιαξε» με 27-1 την Τουρκία

17:33 | 16/07/2018

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών συνέτριψε με 27-1 την Τουρκία στην πρεμιέρα της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου συνέτριψε με 27-1 την Τουρκία και πλέον, στρέφει την προσοχή του στο ματς της Τετάρτης (18/7) με αντίπαλο την Ολλανδία.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε νωθρά το ματς και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι, οι οποίο κατάφεραν να παραμείνουν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα των Βλαχόπουλου και Φουντούλη, αλλά ο Σονμέζ από κοντά έκανε το 2-1 με 2.20 να απομένουν για τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου.

Έκτοτε, οι διεθνείς μας έτρεξαν ένα εντυπωσιακό επί μέρους 10-0, ενώ αυξάνοντας το πρέσινγκ και κάνοντας πολλά κλεψίματα, πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 12-1!

Από εκεί και πέρα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, αλλά ο ρυθμός της Εθνικής όχι μόνο δεν έπεφτε, αλλά αυξανόταν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να ολοκληρώσει τον αγώνα χωρίς να δεχτεί άλλο γκολ (για 26 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα), ενώ αντίθετα το επιμέρους σκορ έφτασε στο 25-0.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 0-7, 0-6, 0-9

ΤΟΥΡΚΙΑ: Κιλ, Ατσάρ, Σενέμογλου, Κάχραμαν, Μπίγικ, Ντουζενλί, Εργκίν, Τουράν, Σονμέζ 1, Εζμπέκ, Γιλμάζ, Γκουρντενλί, Οζντεμίρ

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Νικολαϊδης, Φουντούλης 6, Καπότσης 3, Δερβίσης 4, Αργυρόπουλος 3, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 5, Βλαχόπουλος 5, Ζερδεβάς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.