H γυναίκα του Σουμάχερ αποκαλύπτει: «Ο Μίκαελ είναι μαχητής»

18:03 | 14/11/2018

Σύμφωνα με την Κορίνα Μπετς, ο επί 23 χρόνια σύζυγος της «είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει».

Ένα γράμμα προς τον Γερμανό μουσικό Σάσα Χέρχενμπαχ, το οποίο φέρεται να γράφτηκε από την γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ το 2014 (χωρίς ωστόσο η χρονολογία να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα), αλλά δημοσιεύτηκε σχετικά πρόσφατα, αποκαλύπτει τις σκέψεις της συζύγου του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος από το 2013 λόγω του ατυχήματος που είχε ενώ έκανε σκι.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει», τονίζει χαρακτηριστικά η 49χρονη Κορίνα στο γράμμα προς τον φίλο τους Σάσα, ο οποίος έχει γράψει και τραγούδι για τον «Σούμι» με τίτλο «Γεννημένος να μάχεται».

Για να συμπληρώσει: «Θέλω να σε ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμα και το ωραίο δώρο σου, το οποίο μας βοηθά σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Είναι καλό να λαμβάνουμε τέτοιου είδους ευχές και λόγια με καλές προθέσεις, τα οποία αποτελούν υποστήριξη για την οικογένειά μας. Ξέρουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει».

O Χέρχενμπαχ από την πλευρά του δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος από την απάντηση της συζύγου του Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ αποκάλυψε περιεχόμενο της επιστολής σε σχετική συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό Bunte. Όπως τόνισε ο γερμανός μουσικός «δεν περίμενα να πάρω μια απάντηση και ήταν συγκλονιστική». Για να συμπληρώσει ότι «η επιστολή ήταν χειρόγραφη και υπογράφηκε από την ίδια την Κορίνα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.