Η καλύτερη 11αδα της Πρέμιερ Λιγκ!

14:06 | 18/04/2018

Ανακοινώθηκε η καλύτερη ενδεκάδα της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Premier League.

O Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, ο Κέβιν Ντε Μπούινε της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της κορυφαίας ομάδας της Επαγγελματικής Ένωσης Ποδοσφαιριστών (PFA) για τη σεζόν 2017/18.

Στη λίστα βρίσκονται τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι και συγκεκριμένα οι Σέρχιο Αγουέρο, Κάιλ Γουόκερ, Νταβίντ Σίλβα και Νίκολας Οταμέντι, ενώ την κορυφαία ενδεκάδα της εφετινής Premier League συμπληρώνουν οι Γιαν Βερτόνγκεν, Κρίστιαν Έρικσεν (Τότεναμ), Νταβίντ ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Μάρκος Αλόνσο (Τσέλσι).

Ο Σαλάχ που έχει σημειώσει 30 γκολ σε 32 εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν στη Λίβερπουλ, είναι το φαβορί για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς, τίτλος που θα δοθεί προς τα τέλη του μήνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αιγύπτιος σταρ είναι ο πρώτος παίκτης που έχει κερδίσει τρεις φορές σε μια σεζόν, τον τίτλο του ποδοσφαιριστή του μήνα στην Premier League.

Δείτε τους καλύτερους 11:

Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Βερτόνχεν (Τότεναμ), Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Μάρκος Αλόνσο (Τσέλσι), Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Έρικσεν (Τότεναμ), Κέιν (Τότεναμ), Σαλάχ (Λίβερπουλ), Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

PFA-PL-TOTY-989.jpg#asset:13454

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.