Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ κρατάει Ντε Χέα

18:13 | 29/11/2018

Η ομάδα του Μουρίνιο ενεργοποίησε την οψιόν επέκτασης στο συμβόλαιο του Ισπανού και συζητά για νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία.

Το δικαίωμα που διατηρούσαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα για ακόμη έναν χρόνο άσκησαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δένοντας τον Ισπανό τερματοφύλακα στο «Όλντ Τράφορντ» ως το 2020. 

Ο πορτιέρο της εθνικής ομάδας της Ισπανίας είχε υπογράψει νέα τετραετή συμφωνία το Σεπτέμβρη του 2015. Αυτή τη σεζόν υπάρχουν συζητήσεις για την υπογραφή νέου μακροπρόθεσμου συμβολαίου, αλλά από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμα, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ φρόντισα να σιγουρέψουν την παραμονή του για τουλάχιστον 12 μήνες ακόμα. 

«Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου και αν είσαι μια ομάδα με φιλοδοξίες, χρειάζεσαι τον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου και μερικούς τοπ παίκτες ακόμα», είπε ο Μουρίνιο μετά τη νίκη με 1-0 επί της Γιουνγκ Μπόις. 

Το μόνο εμπόδιο μοιάζει να είναι μια διαφωνία στο ύψος του μισθού. Λέγεται ότι ο Ντε Χέα απέρριψε μια προσφορά ύψους 275.000 λιρών την εβδομάδα και ζητά 300.000 λίρες εβδομαδιαίως.

Πηγή:
www.sport-fm.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.