Η μαύρη λίστα της Παρί και η διάψευση του Μπαπέ

10:26 | 03/06/2022

Ο Κιλιάν Μπαπέ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Παρί και εκτός από τις ηγεμονικές απολαβές που προβλέφθηκαν, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής του κορυφαίου επιπέδου που θα έχει λόγο στις αποφάσεις του συλλόγου, τόσο σε ότι αφορά τους προπονητές όσο και στις μεταγραφές. 

Αυτή η ποδοσφαιρική... ιδιαιτερότητα, όπως είναι λογικό, δημιουργεί διάφορα ζητήματα και από την στιγμή που δεν διαψεύστηκε ποτέ, ο Γάλλος επιθετικός εμφανίστηκε ως ο δημιουργός της μαύρης λίστας των Παριζιάνων για αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα όπως ανέφερε η El mundo Deportivo ανἀμεσα σε όσους θέλει ο Γάλλος σούπερ σταρ να αποχωρήσουν από την ομάδα του, βρίσκονται ο προπονητής, Μαουρίσιο Ποσετίνο και ο Βραζιλιάνος αστέρας, Νεϊμάρ!

Πάντως, η αντίδραση του Μπαπέ ήταν άμεση. Με ανάρτηση στο twitter έκανε λόγο για ''fake news'', δημόσια έσβησε την... φωτιά που είχε δημιουργηθεί αλλά όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, η λίστα με τις αποχωρήσεις είναι πολύ πιθανό στο τέλος του καλοκαιριού να έχει υλοποιηθεί. Είτε αποτέλεσε επιλογή του Μπαπέ, είτε είχε συμμετοχή στην απόφαση, είτε ακόμη και αν δεν είχε καμία εμπλοκή επί του θέματος.

πηγή: naftemporiki.grM

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.