Η μεγάλη στιγμή του ΑΣΚΑ ''Ηράκλειο'' και η φανέλα του Νίκου Γκάλη...

19:43 | 02/12/2018

Σε ένα ματς - γιορτή ο ΑΣΚΑ ''Ηράκλειο'' ηττήθηκε με 42-51 από τον Άτλα στον τελικό του 20ου Final 4 μπάσκετ με αμαξίο υπό το βλέμμα του Νίκου Γκάλη

Το 20ο Final 4 μπάσκετ με αμαξίδιο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τον Άτλαντα να κατακτά το τρόπαιο για δεύτερη σερί χρονιά! Η ομάδα του Ηρακλείου, ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο έπειτα από την σημαντική επιτυχία στον ημιτελικό, πάλεψε σήμερα απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα και τελικά έχασε με 51-42. Ηττήθηκε σε ένα ματς γιορτή και σε μια διοργάνωση που πήρε πολλά και ''μεγάλωσε'' σαν μέγεθος. Ο οικοδεσπότης Άρης ηττήθηκε από τον ΠΑΣΚΑ στον μικρό τελικό και κατέκτησε την τέταρτη θέση στο θεσμό.

Ο τελικός έγινε υπό το βλέμμα του Νίκου Γκάλη, με τον Άτλαντα να κατακτά το τρόπαιο για δεύτερη σερί χρονιά!

Ο Νίκος Γκάλης είναι πρεσβευτής και υποστηρικτής της ΟΣΕΚΑ, ο οποίος συμπλήρωσε και 39 χρόνια από το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη. Μάλίστα, με το τέλος του αγώνα, ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ έκανε την απονομή του τροπαίου στους νικητές, ενώ έδωσε κι από μια φανέλα της Εθνικής Ομάδας στους 4 αρχηγούς των ομάδων.«Πολυτιμότερος Παίκτης» αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ του ΆτλανταΈριοντ Ράσα.

Ο προπονητής των νικητών, Σεραφείμ Ζώτος, σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, υπερασπιστήκαμε τον τίτλο μας. Να δώσουμε συγχαρητήρια στο Ηράκλειο, που ήταν για πρώτη φορά εδώ. Είναι ανατριχίλα να βρισκόμαστε στο "Nick Galis Hall", έχω αντιμετωπίσει τον Νίκο Γκάλη, δεν τον γνωρίζει βέβαια, γιατί ήμουν ρολίστας. Είναι πάντα στο πλευρό μας».

Τα δεκάλεπτα: 10-13, 20-23, 38-36, 51-42.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.