Η Μίλαν κέρδισε την Γιουβέντους και έκανε την ανατροπή της χρονιάς

07:44 | 08/07/2020

Η Μίλαν επέστρεψε από το 0-2 της Γιουβέντους, κέρδισε με 4-2 και πέτυχε μια σπουδαία νίκη

Οι "ροσονέρι" κέρδισαν δύο θέσεις στη βαθμολογία και περιμένουν τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων αύριο. Από την άλλη, η Γιουβέντους παρέμεινε σε απόσταση 7 βαθμών από τη λάτσιο που έχασε από τη Λέτσε.

Τα πρώτα 45’ δεν είχαν καν φάσεις και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Στο 47’ ο Ραμπιό με το σλάλομ της ζωής του διέσχισε σχεδόν όλο το γήπεδο και έβαλε γκολάρα, την πρώτη του με τη Γιούβε. Στο 53’ ήταν η σειρά του Ρονάλντο. Σε βαθιά μπαλιά έκαναν λάθος οι κεντρικοί αμυντικοί και ο CR7 πλάσαρε στην πλάτη της άμυνας για το 30ό του στη σεζόν. Και εκεί που όλα έδειχναν καθαρό διπλό, συνέβη το απίθανο…

Από το 62’ έως και το 68’ η Μίλαν έβαλε τρία γκολ. Πρώτα ο Ιμπραΐμοβιτς με πέναλτι και ακολούθησαν ο φοβερός συνδυασμός και το πλασέ του Κεσί (66’) και το μπάσιμο με πλασέ του Λεάο. Οι Ροσονέρι όμως είχαν ακόμα ένα. Ο Ντανίλο έκανε λάθος γύρισμα (80’) και ο Ρέμπιτς σκότωσε τους Γιουβεντίνους, που ωστόσο, σε συνδυασμό με την ήττα της Λάτσιο, παρέμειναν στο +7 και σε τροχιά τίτλου. Οσο για τη φορμαρισμένη Μίλαν, ανέβηκε 5η με προβάδισμα επτά βαθμών για το Europa League.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κίερ, Κόντι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Σαλαμέϊκερς (60’ Λεάο), Κεσί, Μπενασέρ, Πακετά (45’ Τσαλχάνογλου), Ρέμπιτς, Ιμπραΐμοβιτς (67’ Μποναβεντούρα)

Γιουβέντους (Μαουρίτσο Σάρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντανίλο, Κουαδράδο (77’ Αλεξ Σάντρο), Ραμπιό (69’ Ματουιντί), Πιάνιτς (69’ Ράμσεϊ), Μπεντανκούρ, Μπερναρντέσκι, Ιγουαΐν (69’ Ντάγκλας Κόστα), Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.