Η παταγώδης αποτυχία του ΟΑΚΑ και η ανάγκη νέας έδρας

SMS
18:16 | 16/11/2018

Η ΕΠΟ έχει μπροστά της, έτοιμη, τη λύση για τη νέα έδρα της Εθνικής ομάδας.

Είναι δεδομένο πως η Εθνική αλλάζει έδρα και είναι επίσης δεδομένο πως το Παγκρήτιο "παίζει" δυνατά να είναι μία από αυτές, στα προκριματικά του Euro. Αλήθεια, ομως, έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο των 2 και κάτι χιλιάδων θεατών απέναντι στη Φινλανδία για να καταλάβουμε πως το ΟΑΚΑ ήταν η χειρότερη επιλογή για το νέο "σπίτι" της Εθνικής στη μετά-Καραϊσκάκη εποχή; 

Και πότε, επιτέλους, θα καταλάβουν στην ΕΠΟ ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Και η επαρχία "διψάει" για μπάλα και να είστε σίγουροι πως στην επαρχία ακόμα και το αδιάφορο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αποτελεί "πόλο έλξης". 

Δείτε και λίγο πιο μακριά. Προς Ισπανία μεριά. Εκεί όπου η Εθνική παίζει παντού, δίνει τη χαρά σε όλο τον κόσμο. Μακριά από "Μπερναμπέου" και "Καμπ Νόου". Γιατί η Εθνική είναι όλων και δεν πρέπει να είναι το... πολυτελές αγαθό.

Ας κάτσουν να σκεφτούν οι επικεφαλής τι έχει γίνει ότι "έβγαλαν" την ελληνική ομάδα εκτός των ορίων της Αττικής. Και τότε ίσως συνειδητοποιήσουν η λύση βρίσκεται μπροστά τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.