Η πρώτη αποστολή της χρονιάς: Με όλες τις μεταγραφές ο ΟΦΗ!

13:33 | 19/08/2022

Και με τις έξι μεταγραφές ταξιδεύει για την Αθήνα ενόψει Ατρομήτου (Σάββατο, 20.00) ο ΟΦΗ

Με αρκετές απουσίες αλλά και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Στίβενς, Γιοχού, Θοράρινσον, Λάρσον, Ντιουσέ και Ντίκο) καθώς και τον νέο Θεοδοσουλάκη, θα παρουσιαστεί ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα του στην Superleague. Έτσι, όπως γράψαμε και νωρίτερα, οι επιλογές του Νίκου Νιόπλια είναι περιορισμένες και πιθανότατα στο Περιστέρι ίσως δούμε 11αδα που δεν θα βλέπουμε συχνά από τον Έλληνα κόουτς.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους και στατικές φάσεις περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς κόντρα στον Ατρόμητο (20/8, 20:00).

Ο Βασίλης Σηφάκης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, με τον Bruce Kamau να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Θεραπεία έκαναν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Fjorin Durmishaj. Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής όπως και ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας.

Την 21μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Eric Larsson, αλλά και ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, απαρτίζουν οι: Stevens, Σωτηρίου, Μανδάς, Μαρινάκης, Larsson, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Yohou, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Diousse, Mellado, Στάικος, Αποστολάκης, Neira, Μπουζούκης, Toral, Θεοδοσουλάκης, Dicko.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ της πρεμιέρας: Χωρίς εξτρέμ, με τρεις στόπερ

Poll: Σε ποια θέση θα τερματίσει ο ΟΦΗ;

Χωρίς Τσιλιανίδη και Ντουρμισάι με Ατρόμητο ο ΟΦΗ

Γεντί Κουλέ: Οι τιμές των εισιτηρίων για όλη τη σεζόν 2022-23

Έγινε... επαγγελματίας ο Θεοδοσουλάκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.