Η ψηφοφορία θα κρίνει το τέλος της αποχής

17:30 | 04/01/2019

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση με τους διαιτητές, αισιοδοξία για τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Σε θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου με την αντιπροσωπία διαιτητών με θέμα το τέλος της αποχής και τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Super League.

Τους διαιτητές εκπροσώπησαν στη συνάντηση οι κ.κ. Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Κωσταράς και Δημητριάδης, ενώ το παρόν δίνουν ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα, αλλά και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων της FIFA κ. Φούσεκ.

Επίσης, παρόντες ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γραμμένος, ο πρόεδρος της Super League κ. Μπαταγιάννης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Βακάλης και ο νομικός σύμβουλος κ. Μπάρτζης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στάθηκε στο πλευρό των διαιτητών και έκανε λόγο για «ανήκουστα φαινόμενα που πρέπει να τελειώσουν σήμερα» καλώντας τους διαιτητές να καταγγέλλουν τα πάντα και να τα αναφέρουν στο φύλλο αγώνα.

Η γενικότερη αίσθηση από τη συνάντηση είναι ότι οι διαιτητές φαίνεται να ικανοποιήθηκαν από τα όσα άκουσαν και θα βάλουν τέλος στην αποχή. Ωστόσο, αυτό θα κριθεί στη μεταξύ τους ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις διαιτητές θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για όσα συζητήθηκαν και αυτοί θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα γυρίσουν στα γήπεδα ή όχι. Ουσιαστικά θα γίνει ηλεκτρονική ψηφοφορία (μέσω μέιλ) όπως έγινε και στην περίπτωση της αποχής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.