Η Σάκκαρη απαντά αν είναι ζευγάρι με τον Τσιτσιπά

12:55 | 12/11/2019

Η Ελληνίδα τενίστρια φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ζευγάρι και στη ζωή εκτός από τα κορτ, απάντησε: «Είναι ακριβώς το ίδιο όταν συμβαίνει με δύο ηθοποιούς, οι οποίοι είναι πρωταγωνιστές σε μια σειρά, κατευθείαν θα βγουν και θα πουν ότι είναι ζευγάρι. Είναι ακριβώς το ίδιο. Επειδή εμείς δεν είχαμε ποτέ έναν άντρα και μια γυναίκα, το θεώρησαν δεδομένο ότι είμαστε ζευγάρι. Αυτό ξεκίνησε όταν παίζαμε μαζί διπλά. Εκεί, με αυτό το φιλί που μου έδωσε όταν τελείωσε ο αγώνας, που ήταν τελείως φυσικό. Του βγήκε εκείνη τη στιγμή γιατί κερδίσαμε τον Φέντερερ και τον κέρδισε κι εκείνος για πρώτη φορά, ήταν πριν την Αυστραλία, εκεί φούντωσαν όλες οι φήμες. Δεν παίζει τίποτα!»

«Μπορεί να παίξει κάτι μελλοντικά;», ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Σάκκαρη να απαντά: «Ποτέ δεν ξέρεις αν θα παίξει κάτι μελλοντικά, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, δεν ξέρεις τι θα γίνει όταν φύγεις από εδώ πέρα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.