Η Σάρον Στόουν αναβίωσε τo θρυλικό σταυροπόδι από το «Βασικό Ένστικτο»

15:05 | 08/11/2019

Η Sharon Stone, 27 χρόνια μετά, έκανε ξανά το ιστορικό σταύρωμα των ποδιών στην ανάδειξή της ως «Γυναίκα της Χρονιάς» στα βραβεία GQ.

Η σκηνή όπου η Σάρον Στόουν ανοίγει επίτηδες τα σταυρωμένα πόδια της και στη συνέχεια τα ξανασταυρώνει, ενώ την ανακρίνουν αστυνομικοί, έχει γράψει κινηματογραφική ιστορία ως μια από τις πιο αμφιλεγόμενες σκηνές του σινεμά. 

Την Πέμπτη, σχεδόν 27 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, η ηθοποιός αποφάσισε να αναβιώσει την σκηνή, ανεβαίνοντας να παραλάβει το βραβείο Woman of the Year, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.Η 61χρονη ηθοποιός αφού παρέλαβε το βραβείο, κάθισε σε μια καρέκλα στο κέντρο της σκηνής, πριν σταυρώσει τα πόδια της μπροστά στην κατάμεστη αίθουσα, όπου μεταξύ άλλων βρισκόταν και ο 19χρονος γιος της, Roan Bronstein.

Η Σάρον Στόουν μιλά για το «Βασικό Ένστικτο», την θρυλική σκηνή και γιατί δεν θα γυριζόταν ποτέ σήμερα «Πριν από μερικά χρόνια καθόμουν σε ένα στούντιο και ο σκηνοθέτης μου μού είπε, "Μπορείς να μου δώσεις το εσώρουχό σου επειδή το βλέπουμε στη σκηνή και δεν θα έπρεπε να φοράς εσώρουχο, αλλά δεν θα δούμε κάτι". Του είπα, "εννοείται". Δεν ήξερα πως εκείνη η στιγμή θα μου άλλαζε τη ζωή», είπε η Σάρον Στόουν, ενθαρρύνοντας το κοινό να αναπαραστήσει την στιγμή μαζί της.«Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε για Γυναίκα της Χρονιάς, επειδή υπήρξε μια εποχή που το μόνο που ήμουν, ήταν ένα αστείο», πρόσθεσε στην ευχαριστήρια ομιλία της. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.