Η σέξι «εισβολέας» σχεδίαζε... είσοδο και τον τελικό του Κόπα Αμέρικα!

13:22 | 10/07/2019

Η εκρηκτική Αμερικανορωσίδα παραδέχτηκε πως μαζί με τον σύντροφο της συνελήφθησαν πριν επαναλάβει το εγχείρημά της στον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Tην τελευταία στιγμή οι αρχές ασφαλείας της Βραζιλίας απέτρεψαν την είσοδο της Κίνσεϊ Βολάνσκι στο Μαρακανά κατά τη διάρκεια του τελικού του Κόπα Αμέρικα μεταξύ της Βραζιλίας και του Περού.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στον λογαριασμό της στο Ιnstagram - ο οποίος είναι και πάλι ενεργός - μαζί με τον σύντροφο της κατάφεραν να ξεγελάσουν τον έλεγχο και να μπουν στις εξέδρες.

Toυς συνέλαβαν 20 άνδρες της ασφάλειας

Λίγη ώρα ώρα όμως πριν ετοιμαστεί για την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο έκαναν την εμφάνιση τους 20 άνδρες της ασφάλειας και συνέλαβαν την ίδια αλλά και τον σύντροφο της «YouTuber» Βιτάλι Ζντοροβέτσκι. Αμφότεροι ήταν μεταμφιεσμένοι. Η ίδια είχε βάψει το μαλλί της και δεν θύμιζε σε τίποτα την... ξανθιά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βιτάλι φορούσε περούκα και μουστάκι

«Ολα ήταν έτοιμα και πρέπει να παραδεχτώ πως αυτή τη φορά μας κέρδισαν. Μόλις είχαμε καθίσει και έκαναν την εμφάνιση τους 20 άνδρες της ασφάλειας. Μας αντιλήφθηκαν και μας συνέλαβαν, και έτσι δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το σχέδιό μας. Μόλις βγήκαμε από τη φυλακή και απολαμβάνουμε την Βραζιλία» έγραψε -μεταξύ άλλων- η Βολάνσκι.

Μελαχρινή με άσπρο μαγιό

Η εκρηκτική Αμερικανορωσίδα που βγάζει το μεροκάματο της ως μοντέλο στις ΗΠΑ, για του λόγου το αληθές δημοσίευσε φωτογραφίες με τη μεταμφίεση του Βιτάλι Ζντοροβέτσκι ενώ η ίδια πόζαρε με το μαγιό που φορούσε με σκοπό να αποκαλυφθεί μέσα στο Μαρακανά. Αυτή τη φορά δεν ήταν μαύρο όπως στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ένα λευκό μαγιό που όμως είχε το ίδιο λογότυπο «Vitaly Uncensored», με σκοπό να προωθήσει το κανάλι YouTube του φίλου της

πηγή: tovima.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σέξι εισβολή στον τελικό του Champions League!

Ποια είναι η σέξι ξανθιά «εισβολέας» του τελικού

Το Instagram μπλόκαρε τη σέξι εισβολέα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.