Η τελευταία «μετακόμιση»

SMS
07:50 | 07/12/2018

Το Capitano.gr θυμίζει τις δύο τελευταίες δύο φορές που ο Εργοτέλης αναγκάστηκε να αφήσει το Παγκρήτιο και να αγωνιστεί ως γηπεδούχος σε άλλη έδρα

Ως γνωστόν, στο γήπεδο του Ηροδότου, θα αγωνιστεί απέναντι στην Κέρκυρα ο Εργοτέλης, στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής της Football league. Θυμίζουμε ότι η αλλαγή έδρας θα γίνει λόγω των εργασιών στον χλοοτάπητα του Παγκρητίου. 

Ποια ήταν όμως η τελευταία φορά που αναγκάστηκε ο Εργοτέλης να αφήσει το Παγκρήτιο; Ήταν η χρονιά 2014-15, την σεζόν που υποβιβάστηκε (μαζί με τον ΟΦΗ) στην Football league. Τότε, ο Εργοτέλης αναγκάστηκε να αφήσει το Παγκρήτιο και αγωνίστηκε σε διάστημα λίγων ημερών δύο φορές στο ''Γεντί Κουλέ''. Τότε, η αφορμή της μετακόμισης ήταν οι ζημιές στο σκέπαστρο του Παγκρητίου.

Αρχικά, στις 18/02 (Τετάρτη) του 2015, ο Εργοτέλης έμεινε στο 2-2 απέναντι στον Πανιώνιο στο ντεμπούτο του Γιάννη Μαντζουράκη. Λίγες ημέρες αργότερα (23/02), ο Εργοτέλης αντιμετώπισε τον Ατρόμητο στο ''Γεντί Κουλέ'', τότε με γκολ του Ναπολεόνι στο φινάλε του αγώνα, ηττήθηκε με 1-2. Αυτά τα δύο αποτελέσματα ήταν και η αφορμή για την... απόλυση του Μαντζουράκη από την τεχνική ηγεσία, (25/02) μόλις 13 ημέρες μετά την πρόσληψη του! Θυμίζουμε, προπονητής του Ατρομήτου εκείνη την χρονιά ήταν ο Νίκος Νιόπλιας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.