Η… τριπλή κρητική εκπροσώπηση στη Super League

SMS
15:23 | 31/05/2018

Σε γρίφο για… δυνατούς εξελίσσεται το σενάριο της αναδιάρθρωσης στη Super League, το οποίο έχει στα πλάνα του ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, στο οποίο υπάρχει το ενδεχόμενο η Κρήτη να εκπροσωπηθεί με τρεις(!) ομάδες.

Καλοκαίρι χωρίς σενάρια, αναδιαρθρώσεις, ομάδες που πέφτουν, άλλες που παραμένουν και λοιπές… ιστορίες δεν γίνεται… Έτσι και εφέτος αυτό που βρίσκεται στο επίκεντρο είναι το… μεταβατικό στάδιο προκειμένου… κάποια στιγμή να υπάρξει περιορισμένος αριθμός ομάδων στη μεγάλη κατηγορία.

Το μεταβατικό αυτό στάδιο που υπάρχει στη σκέψη του κ. Βασιλειάδη, είναι ένα πρωτάθλημα 20 ομάδων, 16 της Super League και 4 της Football League και με γκρουπ δυναμικότητας. Στην περίπτωση όπου οι σκέψεις του υφυπουργού γίνουν πράξεις και πάρουν τις απαραίτητες εγκρίσεις από τους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς φορείς, η Κρήτη θα έχει τρεις εκπροσώπους στη μεγάλη κατηγορία. Τον ΟΦΗ, τον Πλατανιά και τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Ο ΟΦΗ ως η ομάδα η οποία… κανονικά και εντός γηπέδου πήρε την άνοδο από τη Football League, ο Πλατανιάς θα γλυτώσει τον υποβιβασμό (όπως και η Κέρκυρα), κάτι που δεν κατάφερε στο πρωτάθλημα και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός που τερμάτισε στην 4η θέση της FL και μαζί με την Παναχαϊκή θα είναι οι… ευνοημένοι της υπόθεσης.

Υπομονή να έχουμε και θα μάθουμε αν γίνει το σενάριο αυτό πράξη και αποκτήσει η Κρήτη και πάλι τρεις εκπροσώπους στη Super League, από την αγωνιστική χρονιά 2013-2014 όπου τότε υπήρχαν ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης και ο Πλατανιάς…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.