Ημέρα... τελικών για τον ΟΦΗ!

08:05 | 14/04/2019

Σε μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαιρο «χτυπά η καρδιά» του ΟΦΗ σήμερα, σε τρεις κρίσιμες αναμετρήσεις.

Ημέρα ΟΦΗ, ημέρα «τελικών». Μία από τις πιο κρίσιμες Κυριακές στην ιστορία του για τον κρητικό σύλλογο, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε τρία γήπεδα: στα Δύο Αοράκια, στην Ελευσία και στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΟΦΗ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (17:00)

Η μέρα αρχίζει με μπάσκετ και συγκεκριμένα με το ΟΦΗ-Αργοναύτης στα Δύο Αοράκια στις 17:00. Η κρητική ομάδα με νίκη ουσιαστικά «σβήνει» την ήττα από τα Μελίσσια την προηγούμενη αγωνιστική και αγκαλιάζει την άνοδο στην Β' Εθνική μπάσκετ.

ΟΦΗ-ΚΕΡΚΗ ΣΑΜΟΥ (18:00)

Ιστορικό ματς για το βόλεϊ του ΟΦΗ που βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Ο ΟΦΗ έκανε το Σάββατο το καθήκον του και προκρίθηκε στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κέρκη. Το συγκρότημα από τη Σάμο έκανε την έκπληξη κόντρα στο -θεωρητικά- φαβορί, Ροδίων Άθλησις και στις 18:00 οι δύο ομάδες θα παίξουν στην Ελευσίνα, όπου διεξάγεται το Final-4, για τη μεγάλη άνοδο στη Volley League.

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (19:00)

Μία ώρα αργότερα ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων, λόγω τιμωρίας, των θυρών ΟΑΚΑ και αναζητά την υπέρβαση, που μεταφράζεται στο πρώτο εφετινό του διπλό, για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για παραμονή στη Super League. Το συγκρότημα του Χάιμε Βέρα θα έχει το... αυτί και σε άλλα παιχνίδια και δη αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι εκείνο που το ενδιαφέρει περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με Γιακουμάκη στο ΟΑΚΑ

Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Κάλεσμα Ερασιτέχνη: «ΟΦΗ παντού!»

Με ΑΣ Κέρκη στον τελικό ο ΟΦΗ

«Όλοι στα Δύο Αοράκια, όλοι στα ασπρόμαυρα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.