Ημιμαραθώνιος Κρήτη: Ο Αλέξης και τα... χαμένα 80 κιλά!

11:59 | 14/10/2019

Έχουν γραφτεί πολλά για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι και σίγουρα θα γραφτούν ακόμα περισσότερα.

Συγκλονιστικές είναι, για παράδειγμα, οι φωτογραφίες που δείχνουν την "μεταμόρφωση" του Αλέξη Μουράτη, από την διοργάνωση του 2014 ως και φέτος! Ο πατέρας του Αλέξη ήταν δρομέας αλλά έπαιξε ποδόσφαιρο και στον ΟΦΗ και η μητέρα του γυμνάστρια και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα.

Είναι το ίδιο πρόσωπο στο κολάζ και δείχνει την απίστευτη αλλαγή μέσα σε 5 χρόνια: «Αποφάσισα να χάσω κάποια κιλά γιατί είχα ένα περίεργο θέμα. Δεν χωρούσα στα bucket καθίσματα που είχα πάρει για το αυτοκίνητο μου, οπότε ξεκίνησα διατροφη και γυμναστική με σκοπό να χάσω κάπου στα 20 κιλά», λέει ο Αλέξης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr και συνεχίζει: «Όταν τελικά τα έχασα άρχισα να ασχολούμαι πιο ενεργά με τ' όλο θέμα, να μελετώ ξένα βιβλία διατροφολογίας και να παρακολουθώ έρευνες που έτρεχαν στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα άρχισα να ασχολούμαι ακόμα πιο ενεργά με τη γυμναστική και με το τρέξιμο με αποτέλεσμα ως σήμερα να έχω χάσει πάνω από 80 κιλα και να είμαι στο 15% λίπος»

Ο Αλέξης ακολουθεί ειδική διατροφή αλλά δεν πεινάει: «Κάνω κετονική διατροφή, δεν τρώω καθόλου υδατάνθρακες εδώ και τρία χρόνια και επίσης κάνω διαλειμματική νηστεία σε πολύ συχνό ρυθμό. Τώρα ετοιμάζω σιγά σιγά και ένα blog για το συγκεκριμένο θέμα καθώς με ρωτάει πολύς κόσμος τι να κάνει και είναι δύσκολο να απαντήσω σε όλους προσωπικά. Έχω βοηθήσει αρκετά άτομα να ξεκινήσουν να χάνουν βάρος μέσω διατροφής και άσκησης»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.