Ήττα για Ηρόδοτο, αποκλεισμός για ΟΦΙ

Ο Ηρόδοτος έχασε 1-2 από τον Πανιώνιο και ο ΟΦΙ ήρθε 0-0 με τον Παναιτωλικό και δε συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στη Ν. Αλικαρνασσό, το σύνολο του Αρμάντο Φουτσίνι δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και ολοκλήρωσε χωρίς βαθμό τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων. Πραγματοποίησε, πάντως, μια καλή προσπάθεια απέναντι σ’ ένα σύλλογο μεγαλύτερης κατηγορίας.

Στο 37’ ο Τσιλούλης άνοιξε το σκορ και στο 77’ ο Ντουρμισάι με πέναλτι σημείωσε το 0-2. Οι γηπεδούχοι, βέβαια, μείωσαν στο 82’ με κοντινή κεφαλιά του Δαμιανάκη, έπειτα από κόρνερ του Αυγενικού.

Ηρόδοτος: Κασμερίδης (58' Τσιλιγγίρης), Νικηφόρος, Μπαλάφας, Φουκαράκης, Μωραΐτης, Καργιωτάκης, Κοντογιάννης, Αυγενικού, Δαμιανάκης, Μασάδο (55' Κονέ), Αμαραντίδης (57' Προβυδάκης).

Πανιώνιος: Μανοΐλοβιτς, Ντε Ταντέο, Μακρύλλος, Άλμπεργκ (64' Παπαγεωργίου), Οικονομίδης, Σίντι Αλί, Ρέντζας (72' Ντουρμισάι), Τσιλούλης (90' + 1' Σουσώνης), Μίκο, Κότσιτς, Σεράφ.

8ος Όμιλος

Η βαθμολογία

1.Πανιώνιος 9

2.Απόλλων Πόντου3*

3. Λάρισα 3*

4.Ηρόδοτος 0

*Ματς λιγότερο

Στο «Βουζουνεράκειο», τώρα, η ομάδα της Ιεράπετρας ήρθε ισόπαλη με τους Αγρινιώτες. Και μπορεί ν’ αποκλείστηκε, όμως δεν έχασε από ακόμη μία ομάδα της Super League. Είχε, μάλιστα, πολλές φάσεις για να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μπελεβώνη στο 54’. Με το 0-0, ωστόσο, από το 3ο γκρουπ πέρασαν οι ΑΟΧ/Κισσαμικός και Παναθηναϊκός, που αγωνίζονται την Τετάρτη (19/12).

ΟΦ Ιεράπετρας: Μπένκο, Αναστασόπουλος, Μίγγας, Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλος (75' Κορέτας), Μαρτσάκης (68' Τοπούζης), Μηνάς, Γιουκούδης, Πυθαρούλης. 
Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης, Βακράκος, Μαρινάκης, Αγροδήμος, Βασιλούδης, Τσιγγάρας, Χαντάκιας, Λιάβας (59' Ρότσα), Κοκκόρης (66' Ουίλιαν), Μπελεβώνης (73' Μανά).

3ος Όμιλος

Η βαθμολογία

1.Παναθηναϊκός 4*

2. ΑΟΧ/Κισσαμικός 4*

3.Παναιτωλικός 2

4.ΟΦΙ 2

*Ματς λιγότερο

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.