Ήττα και αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη

08:20 | 05/01/2022

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε, έχασε με 2-1 σετ (7-6, 2-6, 6-4 σε 2 ώρες και 18 λεπτά) από τη Σέλμπι Ρότζερς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά της Αδελαΐδας.

Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να εκδηλώνει τον εκνευρισμό της σε κάποια σημεία.

Αμφίρροπο το πρώτο σετ, που κρίθηκε τελικά στο τάι μπρέικ, εκεί όπου η Ρότζερς επικράτησε με 7-5.

Το δεύτερο σετ δεν ξεκίνησε καλά για τη Σάκκαρη, που βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως η απάντησή της ήταν εμφατική, πήρε τα επόμενα έξι και φυσικά και το σετ και με 6-2 ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε 1-0 και 2-1, με τις δύο τενίστριες να κρατούν το σερβίς τους. Στη διάρκεια του τέταρτου γκέιμ κι ενώ ακουγόταν ένας ισχυρός θόρυβος, η Ρότζερς σέρβιρε και η Μαρία έκανε επιστροφή άουτ.

Διαμαρτυρήθηκε στην διαιτητή ότι έπρεπε να διακόψει τον πόντο, αλλά της απάντησε πως από τη στιγμή που η Μαρία επέστρεψε, δεν μπορούσε να γίνει αυτό. Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της που έχασε το γκέιμ ενώ δέχτηκε και μπρέικ στη συνέχεια.

Απάντησε με δικό της μπρέικ για το 3-3, πέρασε μπροστά με 4-3, δέχθηκε την ισοφάριση (4-4) αλλά στο πιο κομβικό σημείο του ματς δέχθηκε νέο μπρέικ (χωρίς μάλιστα να πάρει ούτε πόντο).

Η Ρότζερς κράτησε το σερβίς της στο επόμενο γκέιμ και με το 6-4 έκανε το 2-1 στα σετ πανηγυρίζοντας τη νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ριμπάκινα.

πηγή: sdna.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.