Ισοπαλία σαν... Νίκη για τον ΟΦΙ

16:03 | 11/01/2020

Η ομάδα της Ιεράπετρας έμεινε στο 0-0 με τη Νίκη στο Βόλο σε ένα παιχνίδι που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Ο ΟΦΙ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, περιόρισε την φορμαρισμένη ομάδα της Νίκης Βόλου και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Καλύτερος στο πρώτο μέρος, ο ΟΦΙ έχασε μια σημαντική ευκαιρία στο 44' όταν ο Αποστολόπουλους από κοντά δεν θα μπορέσει να κάνει την προβολή όπως θα ήθελε με την μπάλα να περνά άουτ!

Η Νίκη Βόλου είχε τις ευκαιρίες, φωνάζει για πέναλτι σε μια μια φάση στις αρχές του β' μέρους, απείλησε στο φινάλε του αγώνα με τον Καπό όμως οι δύο ομάδες τελικά πήραν από έναν βαθμό με τον ΟΦΙ να φεύγει αλώβητος από μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Σ.Κυριακίδης, Μπαλάφας, Καμπαγέρο (60' Τσιώλης), Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Κρουθ, Ροχάνο, Κάρδαρης (79' Καπός)

ΟΦΙεράπετρας: Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης (46' Μπάμπης), Μάγκας, Σέχου, Τζελέπης, Σκόνδρας, Βογιατζής, Αποστολόπουλος (75' Χρυσοφάκης), Κατσικοκέρης, Μηνάς (63' Παπαδόπουλος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νίκη Βόλου - ΟΦΙ 0-0 (Τελικό)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.