Iστορικός διασυρμός για την Μάντσεστερ Γ.!

21:39 | 13/08/2022

Η Μπρέντφορντ τιμώρησε όλα τα παιδικά λάθη που έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πρώτα 35 λεπτά και την ισοπέδωσε με το εκκωφαντικό 4-0 εντός έδρας, πανηγυρίζοντας μία ιστορική νίκη απέναντι στους κόκκινους διαβόλους.

Το χειρότερο ημίχρονο της Ιστορίας της έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σημερινή ήττα από την Μπρέντφορντ με 4-0 για την 2η αγωνιστική της Premier League. Οι «μπέμπηδες» βρέθηκαν να χάνουν με 4-0 στο 35΄ και για πρώτη φορά στα χρονικά δέχτηκαν 4 γκολ στο πρώτο μέρος σε εκτός έδρας ματς της Premier League. Έτσι, η Γιουνάιτεντ παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, αφού και στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί εντός έδρας από την Μπράιτον με 2-1.

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την παραπαίουσα ομάδα του Έρικ τεν Χαχ, για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της απέναντι στους κόκκινους διαβόλους μετά από το μακρινό 1937.

ΜΠΡΕΝΦΟΡΝΤ: Ραγιά, Χίκεϊ (80' Ονιέκα), Μι, Γιάνσον, Νόργκααρντ (80' Σόρενσεν), Χένρι, Ράσμουσεν, Γένσεν (74' Μπαπτίστ), Ντασίλβα (62' Γιάνελτ), Εμπεουμό (73' Γουίσα), Τόνι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ντάλοτ, Μαγκουάιρ, Μαρτίνες (46' Βαράν), Σο (46' Μαλάσια), Έρικσεν (87' Φαν Ντε Μπέεκ), Φρεντ (46' Μακτόμινεϊ), Φερνάντες, Σάντσο (60' Ελάνγκα), Ρονάλντο, Ράσφορντ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.