Καβάλα πάει στη Λάρισα

08:25 | 30/10/2019

Πριν το ματς της Κυριακής προέχει για τον ΟΦΗ το αποψινό με την Καβάλα για το Κύπελλο.

Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχνεται απόψε στις 17:15 (COSMOTE) ο ΟΦΗ που φιλοξενείται στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας από την τοπική ομάδα, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την 5η φάση.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Ξάνθης και λίγες μέρες πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα, ο ΟΦΗ, ο οποίος «μετακομίζει» εκτός Ηρακλείου για τις επόμενες μέρες, μπαίνει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση όντας το φαβορί και θέλοντας να συνεχίσει όσο πιο μακριά γίνεται. Βλέπετε, το Κύπελλο είναι ένας στόχος για τον Όμιλο και παρά το γεγονός ότι οι επικεφαλής δεν το «φωνάζουν» θα ήθελαν να διακριθούν εφέτος στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μπορεί η Καβάλα να είναι δύο κατηγορίες κάτω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στον ΟΦΗ βλέπουν το ματς ως κάτι το εύκολο. Για τον Γιώργο Σίμο είναι ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν έως τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής, θέλοντας να πετύχει την ουσία και να βάλει τις βάσεις από το πρώτο παιχνίδι για πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Κόντρα στους Μακεδόνες, βέβαια, δεν υπολογίζεται ο Μεγιάδο, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα φανεί αν προλάβει τη συνάντηση με τους Θεσσαλούς. Με τα τωρινά δεδομένα, οι πιθανότητες να παίξει την Κυριακή δεν είναι υπέρ του κάτι που μεγαλώνει τον βαθμό δυσκολίας, αφού από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα λείψει και ο τιμωρημένος Νέιρα.

Ίσως το αποψινό παιχνίδι της Καβάλας να αποτελέσει για τον Σίμο ευκαιρία για δοκιμή στη μεσαία γραμμή χωρίς τους Μεγιάδο και Νέιρα, κάτι δηλαδή σαν πρόβα για την αναμέτρηση στο «AEL FC Arena».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με αλλαγές, αλλά χωρίς τον Μεγιάδο

Υποψήφιος MVP της αγωνιστικής ο Μεγιάδο

Γυναίκες, παιδιά κι ένας χορταστικός ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.