Και η Euroleague στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού

15:37 | 25/03/2020

Την έναρξη παγκόσμιας εκστρατείας για τη στήριξη και ενθάρρυνση της προσπάθειας να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα.

Την έναρξη παγκόσμιας εκστρατείας με τίτλο #EUROLEAGUEUNITED, η οποία στοχεύει στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ανακοίνωσε η Euroleague.

«Η Euroleague ανακοινώνει τη δημιουργία παγκόσμιας εκστρατείας υποστήριξης και ενθάρρυνσης στην οποία θα πρωτοστατήσουν οι ομάδες, οι παίκτες, οι προπονητές, οι διαιτητές, οι πρεσβευτές και άλλοι ενδιαφερόμενοι της EuroLeague και του EuroCup. Η #EUROLEAGUEUNITED επεκτείνει την υποστήριξη που έχει προσφέρει η διοργανώτρια με παγκόσμιες εκστρατείες ευαισθητοποίησης, όπως το #StayHome και το #InThisTogether με στόχο να συντονίσει τις προσπάθειες για την ευαισθητοποίηση για τον τρόπο που κάθε άτομο μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού, να παρέχει συμβουλές σε φιλάθλους για να διατηρούνται υγιείς κατά την παραμονή τους στο σπίτι, να υποστηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τις κοινότητες που το έχουν ανάγκη και να συνεχίσει να παρέχουμε περιεχόμενο γύρω από το κοινό πάθος μας για μπάσκετ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Euroleague.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, μάλιστα, δημοσίευσε video με πρωταγωνιστές τους Ντούσκο Σαβάνοβιτς, Ραμούνας Σισκάουσκας, Τζο Αρλάουκας, Μιρσάντ Τουρσκάν, Θοδωρή Παπαλουκά και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, οι οποίοι δίνουν οδηγίες για την προστασία μετάδοσης του ιού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.