«…και καλή τύχη μάγκες…»

20:08 | 09/07/2018

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία στην «πανηγυρική» πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική χρονιά, στην οποία έδωσαν το παρών αρκετοί φίλοι του Ομίλου, οι οποίοι με τον παλμό και το χειροκρότημά τους ευχήθηκαν σε όλους στην ομάδα μια καλή χρονιά.

Με όλους τους παίκτες, παλαιούς και νέους να δίνουν κανονικά το παρών, ανάμεσα στους οποίους και ένας υπό δοκιμή Ολλανδός για τον οποίο δεν έγινε κάτι περισσότερο γνωστό, ο ΟΦΗ ξεκίνησε «σπίτι του» την αρχή της διαδρομής του στη Super League. Στις δηλώσεις τους όλοι επικεντρώθηκαν στην σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει και στην προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία στη «μεγάλη» κατηγορία.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ευαρέσκειά του, τόσο για τις κινήσεις που έχουν γίνει στο μετεγγραφικό επίπεδο, όσο και στο οργανωτικό. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καταφέραμε τον περσινό στόχο της ανόδου, αυτή η περίοδο είναι σημαντική για την ομάδα. Να ετοιμάσουμε προπονητικά την ομάδα ενόψει την νέα σεζόν.

Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα σε αγωνιστικό επίπεδο και πλέον η ομάδα έχει σχεδόν ολοκληρώσει σε μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της. Η ομάδα έχει κάνει μεγάλα βήματα όσον αφορά και την οργάνωση της.

Καθημερινά χαίρομαι με αυτό που γίνεται στο Βαρδινογιάννειο, έχουν γίνει μεγάλα βήματα στον τομέα της οργάνωσης. Έχουμε πάρει αξιόλογους προπονητές σε όλες τις ‘’Κ’’, μας απομένει μια λεπτομέρεια με τις ακαδημίες, εύχομαι τις επόμενες ημέρες να τελειώσει και αυτή, ώστε να οργανωθούμε και σε αυτόν τον τομέα που είναι πολύ σημαντικός.

Στόχος του ΟΦΗ είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φέρνει νίκες. Αυτό είναι στην κουλτούρα της ομάδας. Σημαντικό ότι έχει μείνει μεγάλος αριθμός παικτών από την περσινή περίοδο που ξέρουν την λογική την δική μου. Πιστεύω και οι υπόλοιποι θα μπουν γρήγορα σε αυτή την νοοτροπία. Η οργάνωση να βελτιωθεί κάθε μέρα, όπως σας είπα, αυτό που θέλουμε είναι να βγάζουμε δικούς μας παίκτες ώστε να μην αναγκαζόμαστε κάθε χρόνο να παίρνουμε καινούριους παίκτες.

Το καλύτερο θα ήταν να ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές πριν η ομάδα φύγει για προετοιμασία. Δεν θα βιαστούμε για τις επόμενες μεταγραφές, θα προσέξουμε πολύ τις κινήσεις μας, είμαστε μέσα στο μπάτζετ που είπαμε από την αρχή. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις με την αναδιάρθρωση. Το παρακολουθούμε, αν αλλάξει ίσως αλλάξουμε και εμείς κάτι στο ρόστερ. Όποιους θέλουμε τους έχουμε πάρει. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ και υπεύθυνου μετεγγραφών, Κώστα Καζανάκη: «Πιστεύω ότι μετά το δέσιμο της ομάδας και με κάποια παιδιά που θα έρθουν ακόμα, το μέλημα της διοίκησης είναι να φτιάξουμε το γήπεδο, θα γίνουν πολλά έργα, θα βελτιώσουμε το γήπεδο, ενώ σύντομα θα μπει και ηλεκτρονικός πίνακας.

Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου, πιστεύουμε στον κόσμο. Να είναι σίγουρος ότι η διοίκηση προσπαθεί να βελτιώσει και το στάδιο και την ποδοσφαιρική ομάδα. Πάμε σιγά σιγά, θα είναι μια δύσκολη κατηγορία, έχουμε την πίστη, έχουμε τους παίκτες, έχουμε τον κόσμο για να μείνουμε στην Super League. H φετινή χρονιά είναι χρονιά παραμονής, ξεκάθαρα τα πράγματα. Mην γελιόμαστε,  στα μέσα της χρονιάς θα δούμε το πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό είναι το μέλημα μας και το πιστεύω μας. Περιμένουμε ακόμα 2-3 παίκτες, ευχαριστούμε τον κόσμο και να είναι σίγουρος ότι η ομάδα θα πάει καλά. Να έχουν εμπιστοσύνη στα παιδιά που υπάρχουν σήμερα στη διοίκηση».

Οι νέοι παίκτες της ομάδας αναφέρθηκαν όλοι στη δυναμική της ομάδας και στο πόσο σημαντική είναι η επιστροφή της στη Super League. Ο Νίκος Κοροβέσης τόνισε:  «Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτή την ομάδα. Ήμουν στην Κρήτη, μεγαλύτερη ομάδα, μεγαλύτερη ιστορία από τον Πλατανιά. Όχι πολλά λόγια, αλλά  δουλειά. Ο ΟΦΗ επιστρέφει εκεί που ανήκει. Θα δώσουμε το 100%, θα παίξουμε για τους εαυτούς μας, τον κόσμο και την φανέλα. Πραγματικά, ήθελα να έρθω πάρα πολύ εδώ πέρα. Και από το προπονητικό τιμ φαίνεται ότι ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα».

Ο Παύλος Κυριακίδης: «Μια νέα ομάδα για μένα, ένα νέο ξεκίνημα, όλα τα παιδιά να έχουμε υγεία. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα την προετοιμασία, πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι. Ο ΟΦΗ έχει δυναμική και ιστορία, δεν είναι καινούρια ομάδα στην Super League. Θα τα δώσω όλα, για το καλό της ομάδας. Όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο, μπορεί να είχαμε μια επιτυχημένη συνεργασία στον Ηρακλή με τον προπονητή, ελπίζω να έχουμε και εδώ το ίδιο αποτέλεσμα».

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης: «Πιστεύω ότι στόχος μας δεν είναι μόνο να σωθεί η ομάδα αλλά να κάνουμε και το κάτι παραπάνω. Είχα μια πρόταση και από το εξωτερικό, αλλά πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στην ομάδα, τον έχουμε δει και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Ελπίζω και φέτος να είναι δίπλα μας, να πετύχουμε τους στόχους μας. Έλειπε ο ΟΦΗ από την Super League, είναι μια ιστορική ομάδα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να παραμείνει για πολλά χρόνια στην κατηγορία».

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας: «Είναι σημαντικό ότι επέστρεψε ο ΟΦΗ, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, πιστεύω ότι θα τον έχουμε για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Στόχος μου να βοηθήσω την ομάδα και μέσα από αυτήν να διακριθώ και εγώ.  Σίγουρα ο ΟΦΗ θα έπρεπε να είναι πολλά χρόνια στην Super League, ο ΟΦΗ ανήκει στην Super League, πιστεύω να κάνω αυτό που μου λέει ο κόουτς και να βοηθήσω την ομάδα και εγώ να αξιοποιήσω ότι έχω κάνει αυτά τα χρόνια».

Ο Δημήτρης Σωτηρίου: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που ανήκω στο ρόστερ του ΟΦΗ. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να έχουμε καλή προετοιμασία, μακριά από κακοτυχίες. Θεωρώ ότι από την ομαδική και την ατομική βελτίωση μπορούμε να κάνουμε μια πορεία ανάλογα του μεγέθους της ομάδας».

Εκ μέρους των… παλιών παικτών της ομάδας μίλησε ο Ανέστης Nαστος: «Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία, όλη η Κρήτη είναι χαρούμενη. Άλλο επίπεδο, άλλες συνθήκες. Θα δουλέψουμε στην προετοιμασία ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη. Σημαντικό ότι ο προπονητής κράτησε τον κορμό της ομάδας και μαζί με τις προσθήκες πρέπει να φτιάξουμε μια δυνατή. Όμως, ο οδηγός μας πρέπει να είναι αυτό που είχαμε πέρυσι, η ‘’οικογένεια’’ , οι καλές σχέσεις μεταξύ μας, στα εύκολα και στα δύσκολα.  Η χρονιά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχει τραυματισμούς, να υπάρχει υγεία στο τιμ, σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες.  Ο ΟΦΗ είναι μαθημένος στις δυσκολίες, θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά θα κυλήσει πιο ομαλά από ότι πέρυσι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.