Και οι τέσσερις είναι υπέροχοι

Απόψεις

Ηλίας Τσέλιος,Αντώνης Μπουρσέλης, Γιάννης Μπουτσάκης και Ισσάκου Γιακούμπου δίνουν το κάτι παραπάνω στον εφετινό Εργοτέλη - δείτε τι δείχνουν τα στατιστικά τους.

Με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ο Εργοτέλης οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Football league. Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου απέδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι την αποτελεσματικότητα της. Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς, να μην έχουμε ακόμα πλήρη εικόνα, όμως, όπως είχαμε αναλύσει στο Capitano.gr, ο Νίκκι δείχνει ότι έχει αλλάξει πολλά στον εφετινό Εργοτέλη.   

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Με βάση τα αποτελέσματα, εκείνα που έχουν αποτυπωθεί ως τώρα στο χορτάρι αλλά και τα στοιχεία των τριών αγώνων, πέρα από την γενικά καλή αμυντική γραμμή και την ουσιαστική επίθεση, σε ατομικό επίπεδο τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στα τρία πρώτα παιχνίδια της Football league.Ισσάκου Γιακούμπου, Ηλίας Τσέλιος, Γιάννης Μπουτσάκης και Αντώνης Μπουρσέλης έχουν ήδη κάνει ένα βήμα μπροστά.

Γιακούμπου και Τσέλιος είναι αναντικατάστατοι στις θέσεις τους ενώ Μπουτσάκης και Μπουρσέλης διεκδικούν μια θέση στα χαφ, στο αρχικό σχήμα του Νίκκι Παπαβασιλείου. Όλοι τους αριστεροπόδαροι, έχουν ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα. 

Οι τρεις διανύουν το 24ο έτος της ηλικίας τους, ο Τσέλιος μόλις το 21ο, όλοι τους με εξαιρετικό αριστερό πόδι ενώ κανένας από τους παραπάνω δεν περνάει το... 1.73 στο ύψος. Συνολικά, στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις έχουν σημειώσει 4 γκολ και έχουν μοιράσει 4 ασίστ.

TΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥΣ:

  • Ισσaάκου Γιακούμπου - 3 αγώνες / 270 λεπτά - 1 γκολ 
  • Ηλίας Τσέλιος - 3 αγώνες / 270 λεπτά - 2 γκολ
  • Αντώνης Μπουρσέλης - 3 αγώνες / 175 λεπτά - 1 γκολ - 1 ασίστ
  • Γιάννης Μπουτσάκης - 3 αγώνες / 180 λεπτά - 0 γκολ - 3 ασίστ
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.