Ο Ούγκο Κάιπερς... εμφανίστηκε με νέες δηλώσεις, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θέλει να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, παρ ότι η ''Ένωση'' τα έχει βρει σε όλα με τον Εργοτέλη

Ένα νέο επεισόδιο στο σίριαλ με τον Ούγκο Κάιπερς και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έρχεται να προστεθεί έπειτα από εβδομάδες. O Βέλγος επιθετικός του Εργοτέλη εξέφρασε την επιθυμία του (για πολλοστή φορά) να μην αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Διαβάστε τις νέες του δηλώσεις στο gazzetta.gr:

«Το έχω πει και θα το ξαναπώ πως δεν πρόκειται να παίξω ποτέ για την ΑΕΚ ό,τι και αν συμβεί. Είναι όχι μόνο 100% σίγουρο αλλά 500% αυτό! Προτιμώ να παίξω πόλο, παρά να πάω στην ΑΕΚ.

Είχα από την αρχή μια περίεργη διαίσθηση και είμαι χαρούμενος που δεν συμφώνησα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Νιώθω συμπάθεια για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αισθάνομαι το ίδιο για την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως ότι και αν γίνει, αφορά την συμφωνία του Εργοτέλη με την ΑΕΚ και δεν έχω δώσει, ούτε θα δώσω ποτέ την συγκατάθεση μου για να να ενεργοποιηθεί».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.