Κάλεσμα του ΠΟΑ στον κόσμο του

17:02 | 20/09/2019

Το πρωτάθλημα αρχίζει και οι Ατσαλενιώτες θέλουν τους φίλους τους στο πλευρό τους.

Ο ΠΟΑ υποδέχεται την Κυριακή (22/09) την Επισκοπή για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και με ανακοίνωση του καλεί τους φιλάθλους στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια για νίκη της ομάδας του Μανώλη Σκύβαλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Έφτασε η ώρα για την πρεμιέρα μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

Αυτή την Κυριακή στις 16:30 ο ΠΟΑ υποδέχεται στο Ατσαλένιο την ομάδα της Επισκοπής με στόχο ένα νικηφόρο και δυνατό ξεκίνημα που θα μας δώσει ψυχολογία και ώθηση για τη συνέχεια και θα χαροποιήσει τον κόσμο που περιμένουμε να γεμίσει τις εξέδρες και να μας στηρίξει όπως μόνο αυτός γνωρίζει καλά να κάνει.

Ο ΠΟΑ πρεσβεύει το ήθος και τη φιλοξενία. Για τον ΠΟΑ το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, με σεβασμό προς τον κόσμο και τον αντίπαλο. Το γήπεδο του Ατσαλένιου πρέπει να είναι γεμάτο γιατί είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η έδρα μας πρέπει να είναι το "όπλο" μας, ο 12ος παίκτης μας. Να φωνάξουμε με πολιτισμένο τρόπο, να στηρίξουμε τον ΠΟΑ σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Ο ΠΟΑ μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με όρεξη, αυτοπεποίθηση και δίψα για διάκριση. Ενισχυμένος μεταγραφικά, διατηρώντας παράλληλα τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας που έφτασε έως την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και πάντα με γνώμονα την επένδυση στο μέλλον (στο πρόσφατο, νικηφόρο αγώνα με τη Βόννη, χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία νεαροί ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να έχουμε έναν από τους χαμηλότερους μέσους όρους ηλικίας στη διοργάνωση), ξεκινά τον "μαραθώνιο" του πρωταθλήματος πάντα με σεβασμό στην ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου.

Ο κυριακάτικος αγώνας με την Επισκοπή έχει τη δική του σημασία, είναι το ξεκίνημα μίας νέας χρονιάς και μίας νέας προσπάθειας.

ΟΠΟΑ είναι αγάπη, είναι στήριξη, είναι ιστορία. Ο ΠΟΑ είναι ο κόσμος του. ΕΣΥ!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/09 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΑ». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.