«Κανένας σίγουρος»

Mπασκετ

Στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει το φιλόδοξο πλάνο για την νέα σεζόν χωρίς ακόμα να υπάρχουν επίσημες προτάσεις σε νυν παίκτες ή μεταγραφικούς στόχους -

Η αλήθεια είναι ότι χρόνος υπάρχει στον ΟΦΗ για ανανεώσεις και προσθήκες. Άλλωστε, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αρχίζει στις 14 Οκτωβρίου. Όμως, οι υψηλές βλέψεις της ομάδας του Ηρακλείου, ''αναγκάζουν'' την διοίκηση της ομάδας να τρέξουν τις εξελίξεις. 

Ο Βασίλης Ράλλης έχει αναλάβει το ρόλο της... βολιδοσκόπησης νέων παικτών, ενώ όσον αφορά τις προσθήκες, δεν υπάρχει καμία πρόταση σε αθλητή. Όπως, δεν υπάρχει και πρόταση για ανανέωση από το ήδη, υπάρχων, ποιοτικό ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς. Συζητήσεις έχουν γίνει, όμως επίσημες προτάσεις, όχι. Αυτές αναμένονται το επόμενο διάστημα, με την διοίκηση να έχει διάθεση... ανανέωσης.

Επίσης, στον ΟΦΗ ''δουλεύουν'' το νέο project στα ''Δύο Αοράκια''. Δεδομένα, στην κρητική ομάδα θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που προσφέρει το κλειστό στην Βιομηχανική περιοχή, εμπορικά και αγωνιστικά.

Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα χρησιμοποιεί σαν έδρα το πλέον σύγχρονο γήπεδο του νησιού. Σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκονται οι συζητήσεις της διοίκησης με τον Δήμο Ηρακλείου αλλά και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.