Κανονικά η σέντρα!

16:26 | 24/08/2018

Κανονικά στη σέντρα θα βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου οι μονομάχοι του φετινού πρωταθλήματος της Superleague, μετά από απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της Λίγκας.

Oμόφωνη απόφαση του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague αποφάσισε να γίνει κανονικά αύριο η σέντρα του πρωταθλήματος της νέας σεζόν. 

Σύμφωνα με την απόφαση, η διοργανώτρια αρχή θα πορευθεί βάσει της δικής της προκήρυξης, που ορίζει ότι θα πέσουν τρεις ομάδες. 

Όπως προέκυψε, μάλιστα, η Superleague θα κινηθεί νομικά, στο Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά της σημερινής απόφασης της ΕΠΟ, που πέρασε με ψηφοφορία το αίτημα της Football League που ζητάει να υποβιβάζονται 3 ομάδες (14ος, 15ος, 16ος της βαθμολογίας)  από τη Super League, να προβιβάζεται ο πρωταθλητής της Football League και ο 13ος της μεγάλης κατηγορίας να παίζει μπαράζ με τον 2ο της δεύτερης εν τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.

Νωρίτερα, όταν έγινε γνωστή η απόφαση της ΕΠΟ κάποιες από τις ομάδες της Superleague τοποθετήθηκαν σχετικά με ανακοινώσεις τους, στρεφόμενες εναντίον αυτής. 

Ο Ολυμπιακός ζητούσε να αρχίσει άμεσα το πρωτάθλημα, ενώ ΑΕΛ και Απόλλων Σμύρνης ζήτησαν αναβολή της σέντρας. 

Πηγή:
sdna
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.