«Κανονικά το Γιουβέντους-Νάπολι»

10:45 | 04/10/2020

Η Serie A έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως το Γιουβέντους - Νάπολι θα διεξαχθεί κανονικά παρά τα κρούσματα κορονοϊού στις δύο ομάδες, κάτι που σημαίνει πως οι παρτενοπέι απειλούνται με τιμωρία αν δεν εμφανιστούν στο γήπεδο.

Λίγες ώρες απέμειναν για το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Νάπολι και το ματς όχι μόνο βρίσκεται στον αέρα αλλά είναι πολύ πιθανό σε περίπτωση που δεν αρχίσει, να έχουμε και ένα έντονο και επεισοδιακό τρίτο ημίχρονο.

Όλα αυτά εξαιτίας του κορονοϊού που έχει χτυπήσει την πόρτα των δύο ομάδων και ειδικά της Νάπολι. Την ώρα που στην Γιουβέντους υπήρχαν δύο κρούσματα κορονοϊού σε μέλη του τιμ (όχι σε παίκτες ή μέλη του τεχνικού επιτελείου), στην Νάπολι διαγνώστηκαν θετικοί οι Ζιελίνσκι και Ελμάς αλλά και συνεργάτης της ομάδας, με τις ιατρικές αρχές της Καμπανίας να φέρονται να βάζουν μπλόκο στην πτήση των αποστολή των παρτενοπέι για το Τορίνο.

Την ώρα όμως που η Νάπολι δεν έχει ακόμα ταξιδέψει, η Γιουβέντους έκανε γνωστό πως η ομάδα της θα παραταχθεί κανονικά στον αγωνιστικό χώρο όπως προβλέπει το καλεντάρι, ενώ η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, κάτι που σημαίνει πως αν οι παρτενοπέι δεν εμφανιστούν στο γήπεδο, τότε θα κληθεί ο αθλητικός δικαστής να πάρει απόφαση για το αν θα κατακυρώσει το ματς στους μπιανκονέρι με σκορ 3-0.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία, στην ανακοίνωση των ιατρικών αρχών της Καμπανίας γίνεται λόγος για εθελοντική αυτοαπόμονωση από πλευράς των ανθρώπων της Νάπολι, με την Serie A να επαναλαμβάνει πως οποιαδήποτε ομάδα έχει έστω και 13 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της, μπορεί να παίρνει κανονικά μέρος σε αγώνες.

Πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.