Καραπαπάς: «Τον έβρισα, δεν τον απείλησα»

15:17 | 15/10/2020

Την τιμωρία του για εξύβριση και όχι για απειλή που σημαίνει αποκλεισμός από τα γήπεδα για 3-5 χρόνια, ζήτησε ο Κώστας Καραπαπάς, στην απολογία για την φραστική επίθεση στον διαιτητή Καραντώνη μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Σύμφωνα με το SDNA.GR, ο Καραπαπάς είπε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του:

«Κρίνεται η ζωή μου, με απειλή τελειώνει το ποδόσφαιρο για μένα. Σας κοιτάω στα μάτια, επειδή μπαίνω μπροστά με έχουν στοχοποιήσει, έσφαλα και θέλω να πληρώσω αλλά γι’ αυτό που έκανα. Με ενδιαφέρει η αλήθεια, να πούμε την αλήθεια, όχι να πληρώσω κάτι άλλο. Παρά το γεγονός ότι πολλάκις έχω στοχοποιηθεί, επειδή πιστεύω ότι ακούτε μόνο την αλήθεια, ήθελα να έρθω και να πω την αλήθεια,

Δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο που καλούμε για απειλή. Κινδυνεύω να φύγω από τη δουλειά μου για 3-5 χρόνια, εγώ πεθαίνω για την ομάδα, μου.

Την ώρα εκείνη είχαμε αδικηθεί. Ήμουν μπροστά στη φυσούνα, 4-5 μέτρα από τον διαιτητή και του είπα ότι «ξεφτιλιστήκατε», δεν τον απείλησα, δεν του είπα «θα δεις τι θα πάθεις», το θεωρώ ποταπό, άθλιο να πω κάτι τέτοιο. Εγώ έχω γεννηθεί στα Μανιάτικα.

Πήγα εκεί και μπροστά σε 40 ανθρώπους και του είπα κάποια πράγματα. Αυτός όμως, λέει κάποια πράγματα που δεν του είπα. Αυτός ο άνθρωπος με πέντε λέξεις που έχει γράψει πάει να καταστρέψει τη ζωή μου, ήρθα εδώ γιατί έσφαλα. Εκείνη τη στιγμή ξέφυγα το ομολογώ αλλά να πληρώσω αυτό που έκανα, όχι για πέντε λέξεις που δεν είπα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.