«Καθάρισε» με Μάνταλο και Λιβάγια η ΑΕΚ

21:35 | 20/10/2018

Η ΑΕΚ πέρασε από τη Ριζούπολη, παίρνοντας τη νίκη από τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) με σκόρερ τους Μάνταλο και Λιβάγια, για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Η πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα ήρθε στο 33’, όταν ο Ακόστα βρέθηκε από πλάγια θέση απέναντι από τον Μπάρκα, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα της Ένωσης.

Αυτή η φάση αφύπνισε τους «κιτρινόμαυρους» και κατάφεραν να σκοράρουν στο 37’, ανοίγοντας το σκορ. Ο Μάνταλος απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο τον Βαφέα και πλάσαρε υποδειγματικά τον Χουάντερσον, κάνοντας το 0-1 για την ΑΕΚ. Η Ένωση κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα σε ένα ημίχρονο που γενικώς αντιμετώπισε δυσκολίες και δεν μπόρεσε να βρει τους χώρους για να κάνει το παιχνίδι της.

Στο 85ο λεπτό η ΑΕΚ «καθάρισε» το παιχνίδι οριστικά. Ο Κλωναρίδης έκανε μια κούρσα από δεξιά, γύρισε παράλληλα με την εστία και ο Λιβάγια με ένα όμορφο πλασέ έκανε το 0-2. Ο Κροάτης φορ επέστρεψε έτσι στα γκολ και «κλείδωσε» τη νίκη για τον Δικέφαλο, που επέστρεψε επίσης στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Ματζουράκης, 4-5-1): Χουάντερσον, Στάθης, Βαφέας, Κύργιας, Οριουέλα, Μπεντινέλι, Ντούρσο (78’ Γκονζάλες), Κονέ, Γκίνο, Τριάδης, Ακόστα (76’ Σικαμπάλα)

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης, 4-4-2): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μπακασέτας (75’ Μπογέ), Μοράν (46’ Αλεφ), Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάγια, Πόνσε (61’ Κλωναρίδης)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.