Κάτι καλό δημιουργεί το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ»

SMS
18:50 | 01/12/2021

Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ηράκλειο ΟΑΑ αποφάσισε να δημιουργήσει τμήματα Ενηλίκων - Βετεράνων αθλητών για Άνδρες και Γυναίκες

''Σκοπός είναι η καλλιέργεια και η διάδοση του Αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες. Όταν λέμε ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ αναφερόμαστε στην κοινωνική δραστηριότητα που συμβάλλει στην αρμονική σωματική και πνευματική ανάπτυξη, καθώς επίσης και στην «δύναμη» που καλλιεργεί τις ανθρώπινες σχέσεις.'' αναφέρει σε ανακοίνωση η ομάδα μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ και κάπως έτσι αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα τμήμα, για... μεγάλα παιδιά, που θέλουν να παίξουν, να γυμναστούν, να σουτάρουν σε ένα ιστορικό γήπεδο, να συναντηθούν και να θυμηθούν χαρούμενες περασμένες στιγμές.

Το πρώτο «ραντεβού» για το τμήμα Ενηλίκων ορίστηκε στις εγκαταστάσεις μας «Δουκός Μποφώρ 1», στο γνωστό «Τέννις», την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 και κάθε Κυριακή, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά της εξάπλωσης του covid-19, ενώ ανάλογα με το ενδιαφέρον θα προστεθεί και δεύτερη προπόνηση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην προπόνηση θα παρευρίσκεται ομάδα των καταξιωμένων μας προπονητών (Γιώργος Μακράκης - Μιχάλης Πετράκης - Νίκος Δελατόλας - Αλέξης Πετράκης κ.α.).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.