Kάτι καλό γίνεται με τους γκολκίπερ στον Πλατανιά

15:04 | 26/02/2020

Η Xανιώτικη ομάδα κάνει αναφορά στην παρουσία των δύο νεαρών τερματοφυλάκων στον αγώνα με τον ΠΑΣ, ενώ παράλληλα "θυμάται" και την περίπτωση Τζολάκη ο οποίος μετακόμισε πρόσφατα στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό

Η ανακοίνωση του Πλατανιά

Τη Δευτέρα στο ματς με τον ΠΑΣ, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πλατανιά, ο Βενιζέλος Πεντεράκης, ο οποίος κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μας, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα, ήταν η καλύτερη επιβράβευση για την προσπάθειά του.
Πολλοί θα πουν, ότι ο Βενιζέλος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα εξαιτίας των συγκυριών, αλλά στο ποδόσφαιρο συνήθως αυτό συμβαίνει για να μπει στην ενδεκάδα ένα 19χρονο παιδί και κυρίως τερματοφύλακας. Φαίνεται όμως ότι στον Πλατανιά, κάτι καλό τρέχει με τους γκολκίπερ που ξεκινούν από την Ακαδημία του.

%CE%B1%CE%BD%CF%89-%CE%B2%CE%B5%CE%BD.jpg

Ο Πενταράκης πήρε το βάπτισμα του πυρός, αλλά δεν είναι ο μόνος, καθώς ακολουθεί ο Νίκος Ανωμεριανάκης που στα 17 του χρόνια, βρέθηκε ως αναπληρωματικός στη 18άδα της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ. Ο Νίκος άφησε το Ρέθυμνο στα 14 του χρόνια για να έρθει στα Χανιά και στον Πλατανιά, όπου αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας περάσει από όλες τις ομάδες υποδομής. Δύο παιδιά που το μέλλον τους ανήκει και είναι στα δικά τους χέρια το πώς θα το αξιοποιήσουν.
Όπως άλλωστε έχει συμβεί και με ένα ακόμα δικό μας παιδί, τον Κωσταντή Τζολάκη που από τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά μετακόμισε στον Ολυμπιακό, όπου αν και μόλις 17 ετών, έχει συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» Κ19 στο αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ προπονείται και συμμετέχει και σε αρκετές αποστολές της πρώτης ομάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.